!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
nmwisima:
Παρόλα αυτά στην πράξη δεν ισχύει και πολύ αυτό που λες.
Το δικό μου στα 7κ δεν πωλείται, αλλά αν το βάλω ως μαμά Sporty στα 5.500 ευρώ θα είναι ευκαιρία.
Εγώ μετά θα πουλήσω το χαρντοπ, τις Meister, τα ζαντολάστιχα, το ρολ-μπαρ και θα πάρω τα λεφτά που ζητάω τώρα...
Κι όμως, κανείς δεν το παίρνει έτοιμο ;)
georgep800:
--- Quote from: nmwisima on February 05, 2015, 04:54:22 PM ---Παρόλα αυτά στην πράξη δεν ισχύει και πολύ αυτό που λες.
Το δικό μου στα 7κ δεν πωλείται, αλλά αν το βάλω ως μαμά Sporty στα 5.500 ευρώ θα είναι ευκαιρία.
Εγώ μετά θα πουλήσω το χαρντοπ, τις Meister, τα ζαντολάστιχα, το ρολ-μπαρ και θα πάρω τα λεφτά που ζητάω τώρα...
Κι όμως, κανείς δεν το παίρνει έτοιμο ;)
--- End quote ---
Μα η μισή χαρά είναι να το φτιάξεις. :coolio: Οπότε λογικό μου ακούγεται.
Domo:
+μφωνοι...Ειναι πως το βλεπει ο καθενας...Εγω πχ αν ειχα τα φραγκα θα επαιρνα το δικο σου χθες...Μιας και εχει και οτι ακριβως θελω...Sporty με τα καταλληλα εξτρα...Απο κει και περα,οπως κρινει ο καθενας...
georgep800:
--- Quote from: Domo on February 05, 2015, 04:59:36 PM ---+μφωνοι...Ειναι πως το βλεπει ο καθενας...Εγω πχ αν ειχα τα φραγκα θα επαιρνα το δικο σου χθες...Μιας και εχει και οτι ακριβως θελω...Sporty με τα καταλληλα εξτρα...Απο κει και περα,οπως κρινει ο καθενας...
--- End quote ---
Αναφέρεσαι και στις ζάντες...? ::-
Domo:
Ενταξει...Με τσακωσες...Θα ηταν το πρωτο και μοναδικο πραγμα που θα ζητουσα αλλαγη :P :exaclty:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version