!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (250/1050) > >>

nmwisima:
Εγω ξερω οτι
α) Οποιος εχει παρει φθηνό ΝΑ τα χει δωσει διπλα σε σερβις και επισκευές ή το χει ξεφορτωρει σχετικα συντομα

Και

β) τα περισσότερα καλα αυτοκίνητα δυστυχώς γίνονται ανταλλακτικα στο τελος

Delimx:
Αν στο na σου έχεις ρίξει και συνεχίζεις να ρίχνεις ένα σκασμό λεφτά για να το κάνεις τζιτζιλόνι και να το βελτιώνεις γιατί το γουστάρεις απλά δε το πουλάς ,γιατί είναι αμαρτία. Κατα τη γνώμη μου αυτή τη στιγμή δύο μκ1 μεσα σε όλο το car.gr αξίζουν το ένα έχει 5500κ και το άλλο 6500κ (μιας και του Seb πουλήθηκε) αλλά......Fotis78 μήπως είναι καλύτερη λύση να πάρεις μια ατρακάριστη γριούλα σε υπερχαμηλή τιμή (αν βρεις) και με τα ρέστα να κάνεις την ανακατασκευή ;; Μετά το κρατάς μια ζωή ! Καλή τύχη στην αναζήτησή που κάνεις  :good:

Υ.γ:Κατά καιρούς τρώω φλασιές και αναρτώ το μκ1 μου στο car.gr πάντα με υψηλή τιμή , αλλά δε πρόκειται να το δώσω (και εδώ κολλάει το περιβόητο δέσιμο με τις λαμαρίνες Eunos_roadster  :giveheart:  ) .

RustRat:
Εγώ το πήρα 2 το δικό μου. Έχω δώσει ήδη άλλα 2,5 και έχω σάπια ακόμα να μαζέψω, μοκέτες, ταπετσαρίες, δεν έχω βάλει καν μπλοκέ και πολλά άλλα.

Σίγουρα λοιπόν, παίζει ρόλο η κατάσταση του αυτοκινητου στην διαμόρφωση της τιμής. Αν ήθελα ΤΩΡΑ ενα ΜΚ1, με την όποια εμπειρία έχω αποκτήσει αυτούς τους 6-7 μήνες, θα έψαχνα ένα με καθαρό αμάξωμα. Όσα έξτρα και να (μην) είχε, 3000-3500 ευρώ τα έδινα, προκειμένουν να γλυτώσω την ταλαιπωρία

fotis78:

--- Quote from: Delimx on February 05, 2015, 04:13:37 PM ---Αν στο na σου έχεις ρίξει και συνεχίζεις να ρίχνεις ένα σκασμό λεφτά για να το κάνεις τζιτζιλόνι και να το βελτιώνεις γιατί το γουστάρεις απλά δε το πουλάς ,γιατί είναι αμαρτία. Κατα τη γνώμη μου αυτή τη στιγμή δύο μκ1 μεσα σε όλο το car.gr αξίζουν το ένα έχει 5500κ και το άλλο 6500κ (μιας και του Seb πουλήθηκε) αλλά......Fotis78 μήπως είναι καλύτερη λύση να πάρεις μια ατρακάριστη γριούλα σε υπερχαμηλή τιμή (αν βρεις) και με τα ρέστα να κάνεις την ανακατασκευή ;; Μετά το κρατάς μια ζωή ! Καλή τύχη στην αναζήτησή που κάνεις  :good:

--- End quote ---
Αυτο ψαχνω να βρω ενα μιατακι καθαρο ατρακαριστο μαμα μεχρι 3κ και σιγα σιγα να το κανω οπως νομιζω εγω...!!!thanks mate!!! :)

Domo:
Ρε παιδια,το να συζηταμε εδω μεσα τις τιμες που κοστολογει ο καθενας το αυτοκινητο που εχουμε,ειναι εντελως ατοπο...Απο την αποψη οτι οσοι βρισκονται στο φορουμ,ειναι ατομα που το ψαχνουν γενικα και εχουν σκασει ενα σωρο λεφτα (δεν νομιζω να υπαρχει εδω,εστω και ενα mx5 σε εντελως στοκ μορφη)...Απο κει και περα,ο καθενας κοιταζει την τσεπη του και ψαχνει να βρει κατι οσο πιο κοντινο στα θελω του...Αν εχεις σκοπο (που θα εχεις) να χαμηλωσεις,βαλεις ζαντες,μπλοκε κτλ ναι,θα σκασεις 1-2κ παραπανω να το παρεις ετοιμο,ειδαλλως θα δωσεις 4κ τελικα για να τα κανεις...Αυτοκινητο 20ετιας 3-3,5κ?Παλι ναι...Ξερεις τι παιρνεις...Σ οποιον δεν αρεσει ας παρει fiat punto 7ετιας (τυχαιο παραδειγμα) στα ιδια λεφτα...Γενικα,εφοσον ειναι ενα αυτοκινητο που σου βγαζει τα γουστα (γτ οπως κι αν το κανουμε,καθημερινο και πρακτικο δεν το λες),ε ναι...Τα γουστα πληρωνονται... :exaclty:

YΓ:Ξερω οτι δεν ειπα κατι καινουριο,αλλα και η συζητηση γενικα εχει επαναληφθει... :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version