!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (246/1050) > >>

heras:
Νομιζω οτι ξεχνατε οι περισσοτεροι πως προκειται για αυτοκινητα απο 18 εως 25 ετων !!!!!   :o

nmwisima:

--- Quote from: tzitzo on February 04, 2015, 08:49:08 PM ---Όχι, αλλά με αυτήν την λογική επίσης δεν θα είναι πολλά για ένα καθαρό nbfl 1,6 τα 6Κ, και αντίστοιχα 8κ για ένα sporty .. Και τα καθαρά ncfl θα φτάνουν τιμές αντιπροσωπείας.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Πάντως, εκτός από το δικό μου, ένα Σπορτι υπάρχει στο καρ (υπήρχε έως πριν λίγες μέρες που κοιταξα), φαίνεται πολύ προσεγμένο και έχει 8Κ ;)

mx5silver:
θελετε mk1? και mk1.5 τσαμπα?
ετσι είναι,τα γουστα πληρωνονται.... :P

dimsabas:
Και γω πουλούσα Sporty πένα και ζητούσα 1.700 και δε μου τα έδιναν.  :llol:

Παίδες, όλοι δίκιο έχετε. Το θέμα είναι τι λέει η αγορά. Από εκεί ξεκινούν και τελειώνουν όλα.

fotis78:

--- Quote from: Neko on February 04, 2015, 07:54:27 PM ---Αμα βγει στην αγορα ΜΚ1.5 με καλες ζαντες και λαστιχα αναρτηση.μπλοκε,καθαρο αμαξωμα A/C abs καθαρη κουκουλα και αλλα και ζηταει 3.5- 4 χιλιαρικα θα ειναι πολλα;

--- End quote ---
Νεκταριε 4 ναι θα ναι αρκετα αν οχι πολλα!!!αλλα το προβλημα ειναι(απο προσωπικη εμπειρια το διαστημα που ψαχνω)οτι μιλησα με κοσμο που το αμαξι εχει του κοσμου τις μοντες...κουκουλα μετρια...a/c δεν δουλευε κανενος και γραφαν οτι εχει,ψιλοτσαμπουκαδες στο αμαξωμα γυρω γυρω(ειναι λενε και αμαξι 20ετιας...)σαλονι μεσα με σκισμενα δερματα(το κλασσικο στην θεση του οδηγου,χωρις μπλοκε και χωρις λαστιχα....ακατεβατα 3500-4 και δεν συζητουσε κανενας για ποιο κατω......πειτε μου ενα λογω να δωσω 4...τι επειδη λεει επιμελως συντηρημενο στα λογια...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version