!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
heras:
Για το δικο μου nb, ακριβως πριν 1 βδομαδα, εσπασαν τα τηλ. Μαλιστα ηρθε πατερας με το γιο και μου εδωσαν προκαταβολη. Το οτι το μετανιωσα ειναι αλλο θεμα...
Παντως στα 2Κ που το ειχα και σωστη τιμη ηταν, και ατρακαριστο αμαξι (το βασικοτερο) και ναι ηθελε 1-2 πραγματακια (oυτε το δικο μου a/c δουλευει, και τι εγινε? προσωπικα μου ειναι αδιαφορο σαν αξεσουαρ γιατι δεν το ανοιγω ποτε)
Αλλα na με 3 και 4 ειναι απλα ανεκδοτα....4 εχουν τα nb f/l και οποιου δεν του αρεσει, ας καθεται να το κοιταζει. Πολυ απλα... ;)
fotis78:
--- Quote from: heras on February 04, 2015, 07:27:03 PM ---Για το δικο μου nb, ακριβως πριν 1 βδομαδα, εσπασαν τα τηλ. Μαλιστα ηρθε πατερας με το γιο και μου εδωσαν προκαταβολη. Το οτι το μετανιωσα ειναι αλλο θεμα...
Παντως στα 2Κ που το ειχα και σωστη τιμη ηταν, και ατρακαριστο αμαξι (το βασικοτερο) και ναι ηθελε 1-2 πραγματακια (oυτε το δικο μου a/c δουλευει, και τι εγινε? προσωπικα μου ειναι αδιαφορο σαν αξεσουαρ γιατι δεν το ανοιγω ποτε)
Αλλα na με 3 και 4 ειναι απλα ανεκδοτα....4 εχουν τα nb f/l και οποιου δεν του αρεσει, ας καθεται να το κοιταζει. Πολυ απλα... ;)
--- End quote ---
Πες τα ρε ανθρωπε μου....
sebastian:
Να μαζευτειτε να φτιαξετε ενα καταλογο,με το ποσο θα πουλαει ο καθενας το αμαξι του :exaclty:
Δεν ειναι κατασταση αυτη να βαζει ο καθενας οτι τιμη θελει,ημαρτον δηλαδη :punish:
Neko:
Αμα βγει στην αγορα ΜΚ1.5 με καλες ζαντες και λαστιχα αναρτηση.μπλοκε,καθαρο αμαξωμα A/C abs καθαρη κουκουλα και αλλα και ζηταει 3.5- 4 χιλιαρικα θα ειναι πολλα;
tzitzo:
Όχι, αλλά με αυτήν την λογική επίσης δεν θα είναι πολλά για ένα καθαρό nbfl 1,6 τα 6Κ, και αντίστοιχα 8κ για ένα sporty .. Και τα καθαρά ncfl θα φτάνουν τιμές αντιπροσωπείας.
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version