!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (244/1050) > >>

Neko:
Φωτη σου ευχωμαι να βρεις το ΜΚ1.5 που θελεις ;) ξερεις πολυ οτι τα καλα και προσεγμενα ΜΚ1.5 τα ζητανε λιγο ακριβα και μερικοι με το δικιο τους. Γνωστης εισαι θα βρεις κατι σιγουρα.

fotis78:

--- Quote from: Neko on February 04, 2015, 05:59:58 PM ---Φωτη σου ευχωμαι να βρεις το ΜΚ1.5 που θελεις ;) ξερεις πολυ οτι τα καλα και προσεγμενα ΜΚ1.5 τα ζητανε λιγο ακριβα και μερικοι με το δικιο τους. Γνωστης εισαι θα βρεις κατι σιγουρα.

--- End quote ---
Skyggedans φιλε μου δεν εννοω ουτε φωτογραφιζω κανενα μιατα!απλα οι παλιοι με ξερουν ποιος ειμαι και αν λεω κατι το λεω χειροπιαστα και οχι με αερολογιες...
Νεκταριε φιλαρακι μου χαιρομαι που εισαι εδω ακομα με μιαταρα!!ξερω οτι ζητανε για καποια λιγο προσεγμενα παραπανω αλλα δεν δεχομαι με τιποτα να ζητανε πολλα και τελικα να μην ειναι το αμαξι τοσο καλο οσο θελουν να λενε(δεν δουλευει το a/c...δεν δουλευει το ενα δεν κανει το αλλο..)και να επιμενουν στα ηδη πολλα λεφτα...δεν λεω να ζητας παραπανω εφοσον το αμαξι ειναι πενα..αλλα να ζητας χωρις να ειναι αυτο πραγματικα δεν το δεχομαι....τεσπα ψαχνω εντατικα απο τον νοεμβριο αμαξι και εχω δει πολλα και εχω μιλησει με πολλους αλλα δεν εκατσε κατι σωστο...οψωμεν...:)

bill_viper:
60 μέρες ακριβώς έχω το δικό μου στο car, με ~5.5k εμφανίσεις της αγγελίας και 30 "παρκαρίσματα". Χθες το βράδυ με πήρε άνθρωπος 54 χρονών από Πειραιά, μόνο και μόνο να με ρωτήσει πως αντέχω 2 μήνες και δεν έχω ρίξει ούτε 100€ τη τιμή. Γιατί πολύ απλά οικονομική ανάγκη δεν υπάρχει, είναι ίσως το καλύτερο από όλα όσα πωλούνται στο car και σίγουρα το πληρέστερο, μου έκανε προσφορά στα 11k την οποία σαφώς την απέρριψα, και άλλος ένας χθες το πρωί πάλι από Καβάλα με προσφορά στα 10.5k η οποία έφαγε X και αυτή.

Skyggedans:

--- Quote ---Skyggedans φιλε μου δεν εννοω ουτε φωτογραφιζω κανενα μιατα!απλα οι παλιοι με ξερουν ποιος ειμαι και αν λεω κατι το λεω χειροπιαστα και οχι με αερολογιες...
Νεκταριε φιλαρακι μου χαιρομαι που εισαι εδω ακομα με μιαταρα!!ξερω οτι ζητανε για καποια λιγο προσεγμενα παραπανω αλλα δεν δεχομαι με τιποτα να ζητανε πολλα και τελικα να μην ειναι το αμαξι τοσο καλο οσο θελουν να λενε(δεν δουλευει το a/c...δεν δουλευει το ενα δεν κανει το αλλο..)και να επιμενουν στα ηδη πολλα λεφτα...δεν λεω να ζητας παραπανω εφοσον το αμαξι ειναι πενα..αλλα να ζητας χωρις να ειναι αυτο πραγματικα δεν το δεχομαι....τεσπα ψαχνω εντατικα απο τον νοεμβριο αμαξι και εχω δει πολλα και εχω μιλησει με πολλους αλλα δεν εκατσε κατι σωστο...οψωμεν...:)
--- End quote ---

Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις και γιατί το γράφεις. Απλά σε ρώτησα για συγκεκριμένο αυτοκίνητο, μιας και στο car και στο xe.gr δεν κυκλοφορούσαν πολλά κόκκινα NC με 33.000km και σκέφτηκα πως αν ήταν το συγκεκριμένο απ' το Άργος, το είχε προς πώληση για πάνω από 1 χρόνο στα 6500€. Αν ήταν αυτό και τελικά το έδωσε 4500€, προφανώς και προκαλεί εντύπωση. Τίποτ' άλλο πέραν αυτού ούτε έγραψα, ούτε υποννόησα πως λες αερολογίες.

nmwisima:

--- Quote from: bill_viper on February 04, 2015, 06:50:31 PM ---60 μέρες ακριβώς έχω το δικό μου στο car, με ~5.5k εμφανίσεις της αγγελίας και 30 "παρκαρίσματα". Χθες το βράδυ με πήρε άνθρωπος 54 χρονών από Πειραιά, μόνο και μόνο να με ρωτήσει πως αντέχω 2 μήνες και δεν έχω ρίξει ούτε 100€ τη τιμή. Γιατί πολύ απλά οικονομική ανάγκη δεν υπάρχει, είναι ίσως το καλύτερο από όλα όσα πωλούνται στο car και σίγουρα το πληρέστερο, μου έκανε προσφορά στα 11k την οποία σαφώς την απέρριψα, και άλλος ένας χθες το πρωί πάλι από Καβάλα με προσφορά στα 10.5k η οποία έφαγε X και αυτή.

--- End quote ---

Ακριβώς.

Κι εγώ το χω βάλει το δικό μου "έτσι να υπάρχει" και με το σκεπτικό ότι όλα τα άλλα Σπορτι είναι ακριβότερα -και μαμά.

Όταν με παίρνουν τους λέω "α, δεν εχει σβηστεί η αγγελία;" και τους εξηγώ ότι δεν πεφτω ούτε ευρώ και να μη με ταλαιπωρούν  :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version