!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (243/1050) > >>

Akina_DownHill:
Sebastian το αυτοκινητο σου 3 και ψιλα πουληθηκε,αλλα εχει καταληξει σε καλα χερια να ξερεις  :coolio:

sebastian:
Μιλησα με το Γιαννη στο fb,θα το χαρουν σιγουρα τα παιδια :guns:
Ωραιο ειναι το ατιμο το μκ1 :giveheart:

fotis78:

--- Quote from: sebastian on February 04, 2015, 04:22:14 PM ---
--- Quote from: fotis78 on February 04, 2015, 03:10:07 PM ---δεν συμφωνω καθολου σε αυτο που λες...δεν γινετε να πωλουνται sporty με 5 χιλ και απλα μκ2.5 εντελως πενα με 3-3500 και να ζηταν για μκ1,5 3-4... αν τοδωσες 3 και μπραβο σου...απλα το 'ξεφτιλιζει'δεν κολλαει καθολου...γιατι τοτε το μκ2,5 πρεπει να φευγει στα 5-6 και τα σπορτυ 7-8...

--- End quote ---

Δικαιωμα σου να μην συμφωνεις,κουβεντα κανουμε.
   To mk1 -1,5 εχει και μια αξια -ας το πουμε συναισθηματικη- οπως και να το κανουμε ειναι το πρωτο miata.Ισως και το μονο miata,
αν με καταλαβαινεις. Τα υπολοιπα μοντελα κρινονται απολυτα με τη λογικη της αγορας, το na οχι.
   Επισης,το οτι το πουλησα εγω 3Κ δε το εγραψα για να μου πεις μπραβο-για την ιστορια δε το εδινα ουτε σεντ κατω απο τα 4(το καλοκαιρι του ΄13)μεχρι που προεκυψε το θεμα με το αμαξι του milo, που κωλοκαιγομουν να μη το χασω κι ετσι το δωσα σ αυτα τα χρηματα- αλλα για να σου πω οτι δεν εχασε την αξια του ουτε στο ελαχιστο μετα απο 2 χρονια.
   Οσον αφορα,τα  πενα-τα μκ 2,5 στα 3-3.500, να με συγχωρεις αλλα εχω τις επιφυλαξεις μου,και για τα nc στα 4,5 γελαω.

Καλη τυχη στο ψαξιμο και μακαρι να βρεις αυτο που θελεις :good:

--- End quote ---
το οτι γελας με τα ποσα αυτα δεν σημαινει οτι δεν ειναι αληθινα...γνωστος στην πολη μου πηρε nc με 33.000 χλμ κοκκινο 4500ευρω....τωρα ποσο ποιο πενα δεν ξερω....αλλα εχεις την γνωμη του δεν ξερω και γω τι πουλας...!η αγορα ειναι αυτη...τα περι συναισθηματισμου ειναι απλα αστεια...το bravo δεν ηταν ειρωνικο οπως το πηρες αλλα θαυμασμου που βρηκες ανθρωπο να δωσει τοσα...αλλα εχει miata μκ1.5 στα 3-4 που πωλουντε εδω και ενα χρ.και επιμενουν εκει...θα μου πεις οσο θελει πουλαει ο καθενας και δικιο θα εχεις....αλλα αλλο ποσο πουλαει κ αλλο ποσο τελικα φευγει...αυτα καλοπροαιρετα παντα..το τονιζω!!!

Skyggedans:

[/quote]
το οτι γελας με τα ποσα αυτα δεν σημαινει οτι δεν ειναι αληθινα...γνωστος στην πολη μου πηρε nc με 33.000 χλμ κοκκινο 4500ευρω....τωρα ποσο ποιο πενα δεν ξερω....αλλα εχεις την γνωμη του δεν ξερω και γω τι πουλας...!η αγορα ειναι αυτη...τα περι συναισθηματισμου ειναι απλα αστεια...το bravo δεν ηταν ειρωνικο οπως το πηρες αλλα θαυμασμου που βρηκες ανθρωπο να δωσει τοσα...αλλα εχει miata μκ1.5 στα 3-4 που πωλουντε εδω και ενα χρ.και επιμενουν εκει...θα μου πεις οσο θελει πουλαει ο καθενας και δικιο θα εχεις....αλλα αλλο ποσο πουλαει κ αλλο ποσο τελικα φευγει...αυτα καλοπροαιρετα παντα..το τονιζω!!!
[/quote]

Εννοείς αυτό που πουλιόταν για πάνω από 1 χρόνο στη μάντρα στο Άργος; Το κατέβασε απ' τα 6500 στα 4500€;

Gas21:
Παντως υπάρχει πολύ σαπίλα στην αγορα .
Πολλά ύποπτα και χρέπια NC ,που τα εχω δει με τα μάτια μου και δε μιλάω για τώρα αλλά για πριν 3 χρόνια .
Οπότε σκέψου τί σαπίλα κινείται στα ΝΑ,ΝΒ που πωλούνται.
Μακάρι να είναι αστέρι το NC  με τα 4500 αλλα μου ακούγεται παρατραβηγμενο.
Οπως και να χει θελει πολύ ψάξιμο πριν καταλήξεις.Ευκαιρίες υπάρχουν και θα υπάρχουν αρκει να εισαι τυχερός.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version