!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
sebastian:
Δεν νομιζω να βρεις καλο μκ 1,5 ετσι ευκολα. Πριν δυο χρονια ειχα πουλησει το δικο μου κοντα στα 3,και στην ιδια τιμη χονδρικα ξαναπουληθηκε πριν λιγες μερες (ισως λιγο παραπανω)με προβλημα στο a/c. Αν εχει καλο αυτοκινητο ο αλλος δεν την ξεφτιλιζει την τιμη,εκτος αν υπαρχει σοβαρος λογος.
fotis78:
--- Quote from: sebastian on February 04, 2015, 02:42:49 PM --- Δεν νομιζω να βρεις καλο μκ 1,5 ετσι ευκολα. Πριν δυο χρονια ειχα πουλησει το δικο μου κοντα στα 3,και στην ιδια τιμη χονδρικα ξαναπουληθηκε πριν λιγες μερες (ισως λιγο παραπανω)με προβλημα στο a/c. Αν εχει καλο αυτοκινητο ο αλλος δεν την ξεφτιλιζει την τιμη,εκτος αν υπαρχει σοβαρος λογος.
--- End quote ---
δεν συμφωνω καθολου σε αυτο που λες...δεν γινετε να πωλουνται sporty με 5 χιλ και απλα μκ2.5 εντελως πενα με 3-3500 και να ζηταν για μκ1,5 3-4... αν τοδωσες 3 και μπραβο σου...απλα το 'ξεφτιλιζει'δεν κολλαει καθολου...γιατι τοτε το μκ2,5 πρεπει να φευγει στα 5-6 και τα σπορτυ 7-8...
nmwisima:
--- Quote from: SchumiMx5 on February 04, 2015, 02:01:11 PM ---Είναι φίλου και πολύ προσεγμένο,για όποιον ενδιαφέρεται.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6028997/
--- End quote ---
Το δικό μου ρε κερατά γιατί δεν το έχεις προτείνει πουθενά;
sebastian:
--- Quote from: fotis78 on February 04, 2015, 03:10:07 PM ---δεν συμφωνω καθολου σε αυτο που λες...δεν γινετε να πωλουνται sporty με 5 χιλ και απλα μκ2.5 εντελως πενα με 3-3500 και να ζηταν για μκ1,5 3-4... αν τοδωσες 3 και μπραβο σου...απλα το 'ξεφτιλιζει'δεν κολλαει καθολου...γιατι τοτε το μκ2,5 πρεπει να φευγει στα 5-6 και τα σπορτυ 7-8...
--- End quote ---
Δικαιωμα σου να μην συμφωνεις,κουβεντα κανουμε.
To mk1 -1,5 εχει και μια αξια -ας το πουμε συναισθηματικη- οπως και να το κανουμε ειναι το πρωτο miata.Ισως και το μονο miata,
αν με καταλαβαινεις. Τα υπολοιπα μοντελα κρινονται απολυτα με τη λογικη της αγορας, το na οχι.
Επισης,το οτι το πουλησα εγω 3Κ δε το εγραψα για να μου πεις μπραβο-για την ιστορια δε το εδινα ουτε σεντ κατω απο τα 4(το καλοκαιρι του ΄13)μεχρι που προεκυψε το θεμα με το αμαξι του milo, που κωλοκαιγομουν να μη το χασω κι ετσι το δωσα σ αυτα τα χρηματα- αλλα για να σου πω οτι δεν εχασε την αξια του ουτε στο ελαχιστο μετα απο 2 χρονια.
Οσον αφορα,τα πενα-τα μκ 2,5 στα 3-3.500, να με συγχωρεις αλλα εχω τις επιφυλαξεις μου,και για τα nc στα 4,5 γελαω.
Καλη τυχη στο ψαξιμο και μακαρι να βρεις αυτο που θελεις :good:
spoumi:
Έπεσε στα 4.5Κ το nc δλδ ε...
Πφφφ
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version