!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (237/1050) > >>

georgep800:

--- Quote from: ELTASSOS on December 22, 2014, 12:56:34 AM ---ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα, οπωσ τα λες. Εκεινο που μετραει δεν ειναι το αμαξι αλλα ο ιδιοκτητης. Οι δε πιο καθυστερημενοι, μα εντελως,  ειναι αυτοι με τισ Φεραρι...Μαγκια ειναι το δικο μας μονο. (εχεις θυμο, να το κυτταξεις)

--- End quote ---

Στέρηση έχει και προσπαθεί να ψαρέψει κανένα απο εδώ μέσα. Είσαι μάλλον πρώτος στην λίστα. :girlie:
Πρόσεχε φίλε μου! :police:

alejandro19p:
paidia kalispera legome alexandros eimai apo tin patra kai exw ws skopo tin agora enos nc... Tha ithela ligo na me katatopisete peri tinos pragmata na proseksw stin agora enos Metaxeirismenou dioti logo tis sigeirias den mas pernei gia kati kainourgio ... Apo mikros i8ela To Nb kai stin Synexeia To Nc .. perimenw Symboyles sas .. Kai ws kainourgios signwmi ean den t exw anebasei sto katallilo simeio .. Euxaristw ek tn proterwn gia to xrono sas .. :)

option-D:
"παΐντια καλησπέρα λέγκομε Αλέξαντρος εϊμάι από την Πάτρα καϊ εξγου γους σκοπό... " μπλα μπλα μπλα..
Κάπως έτσι διαβάζω το κείμενό σου  :gl:

alejandro19p:
Παιδιά καλησπέρα λέγομαι Αλέξανδρος είμαι από την Πάτρα και έχω ως σκοπό την αγορά ενός nc... Θα   ήθελα λίγο να με κατατοπίσετε περί τίνος πράγματα να προσέξω στην αγορά ενός μεταχειρισμένου διότι λόγω της συγκυρίας δεν μας παίρνει για κάτι καινούργιο..από μικρός ήθελα το Nb και στην συνέχεια το Nc.. περιμένω συμβουλές σας..και ως καινούργιος συγνώμη εάν δεν το έχω ανεβάσει στο κατάλληλο σημείο..Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας

Liakos:
Αλεξανδρε καλωσηρθες. 73 σελιδες στο 3ο θεμα με τιτλο "Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές." νομιζω ειναι αρκετες για να παρεις τις απαντησεις που θες. Αν δε φτανουν υπαρχουν & τα θεματα "Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές.#1" & "Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές.#2" με ~100 σελιδες εκαστο.

Φτιαξε καφε & καλο διαβασμα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version