!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (235/1050) > >>

georgep800:

--- Quote from: Reverant on December 14, 2014, 08:15:44 PM ---Ξέχασες ότι ο άνθρωπος ψάχνει για ΝΒ και όχι για NC.

--- End quote ---

Είναι σα να λέμε:

Δεν γ@μ@ς που δεν γ@μ@ς, δεν πας για ψάρεμα?

:llol:

Lmx91:
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!!
Θέλω να πω οτι δεν ενδιαφέρομαι για NC...θέλω μόνο NB καθαρά από θέμα γούστου,μου αρέσει μόνο αυτό το σχέδιο και το θεωρώ περισσότερο κλασσικο! Νομίζω ότι η λύση είναι να οδηγήσω καποιο 18αρι για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα...απο το 16αρι μπορώ να πω οτι απογοητεύτηκα λίγο αλλά θέλω να έχω ελπίδες!

jSkyline:

--- Quote from: Lmx91 on December 15, 2014, 12:39:57 PM ---Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!!
Θέλω να πω οτι δεν ενδιαφέρομαι για NC...θέλω μόνο NB καθαρά από θέμα γούστου,μου αρέσει μόνο αυτό το σχέδιο και το θεωρώ περισσότερο κλασσικο! Νομίζω ότι η λύση είναι να οδηγήσω καποιο 18αρι για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα...απο το 16αρι μπορώ να πω οτι απογοητεύτηκα λίγο αλλά θέλω να έχω ελπίδες!

--- End quote ---

Παντως κάτι μου λεει οτι ουτε απο το 18αρι θα εντυπωσιαστείς. Έχεις άλλο μέτρο συγκρισης...

SchumiMx5:
Ξερω ενα καλο nb 1.8 στα 2.200 αν σε ενδιαφερει.

takisnb:
Που είναι ρε Ζάχο αυτό?

Sent from my iPhone

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version