!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (233/1050) > >>

Lmx91:
Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα!
Λέγομαι Γιώργος και αναζητώ ενα nb για αγορά καθώς το ψάχνω αρκετά τον τελευταίο καιρό! Προέρχομαι απο άλλο αυτοκίνητο 1.6 turbo οπότε θέλω το miataκι μου να είναι κάπως ''νευρικό''!
Επειδή δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία θα παρακαλούσα τους γνώστες του Forum να με κατευθύνουν στο ποια έκδοση-χρονολογία να ψάξω ωστε να πληρεί τις προυποθέσεις που αναφέρω! Δεν με πολυαπασχολεί για τις ανέσεις(αναρτήσεις,καμπίνα) τόσο πολύ!
Οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε να αναφέρετε είναι ευπρόσδεκτη!
Ευχαριστώ!

Reverant:
Μόνο 1800 να πάρεις, εκτός αν βρεις κανένα 1600 turbo έτοιμο κομπλέ.

VasmaV:
Αν έχεις συνηθίσει τη ροπή του τουρμπο, θα σου φανεί αργό οποίο μαμά μιατα και να πάρεις. Μονο αν βρεις κάποιο έτοιμο τουρμπακι θα σε καλύψει σε γκάζι. Απλά τσέκαρε το πολύ καλά

Lmx91:
Δηλαδή ενα 1.8 μαμά δεν θα με καλύψει καθόλου??
Ειχα μια μικρη οδιγική εμπειρία με ενα 1.6 του 97-98 μέτριας κατάστασης και μου φάνηκε κάπως αργο...θέλω να πω οτι με ένα σχετικά καλό 1.8 με 1-2 απλές αναβαθμισούλες δεν θα με ευχαριστήσει?
Δεν θέλω να κανω κόντρες και δεν κυνηγάω το γκάζι,απλα ενα miataκι easy rider ψάχνω και ας είναι πιο αργο...τι θα λέγατε??

VasmaV:
Θα σε καλύψει από παρά πολλές απόψεις. Κρατήματα, αίσθηση, πίσω κίνηση και ένα καρο αλλά.

Απλά μην περιμένεις την ίδια ροπή

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version