!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (230/1050) > >>

nmwisima:
Και τελος παντων, ασε με, το μονο που μου λείπει ειναι ενα μπαν :D

VasmaV:

--- Quote from: iNFiNiTy on November 05, 2014, 09:01:08 PM ---@VasmaV
Aν πας σε προηγούμενες σελίδες θα δεις ότι δεν ξεκίνησα εγώ τη συζήτηση για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Εγώ απλά έκανα μια ερώτηση και οι απαντήσεις ήταν ασυνάρτητες.

Πάντως δεν οφείλω να γνωρίζω τι έχει προσφέρει ο καθένας εδώ μέσα. Εγώ κρίνω μόνο αυτά που γράφονται. Επίσης υποθέτω ότι δεν αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα η άποψη κάποιου επειδή ξέρει να χειρίζεται καλύτερα τα κατσαβίδια και τα τρυπάνια.

--- End quote ---
Διάβασες τι έγραψα για τον Αντώνη ή απλά θες να τρολάρεις, γιατί πραγματικά δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις;
Δεν σου πε κανένας να μην πεις την άποψη σου, αλλά αυτό το ειρωνικό σου στυλάκι κουράζει.

Konstantinos:
Να προσθέσω μια παρατήρηση σε όσα (σωστά) λέγονται και από τις δύο πλευρές. Παρακολουθώ τη συζήτηση με ενδιαφέρον. Με μια πρόχειρη ματιά, τα Νiseko, όπως του Ιωάννη, πωλούνται ακριβότερα από τις απλές εκδόσεις. Εφόσον, δεν είναι συλλεκτικά (ακολούθησαν άπειρες special editions με μικρές παραλλαγές στον εξοπλισμό) και η τιμή τους ήταν όσο έκανε ένα NC MID το 2007, θα έπρεπε να χαντακωθούν και εκείνα στο κλάμπ των 8-10Κ ? Εγώ όσα είδα ήταν >13000 €. Το ίδιο σπάνιο είναι το νισέκο (και το ίδιο όμορφο κατ' εμέ) με ένα επιμελημένο NC όπως του Αντώνη.
Μην φαγωθούμε όμως και μεταξύ μας, στην ίδια μοίρα είμαστε όλοι και για όλους θα υπάρξει η στιγμή του..αποχωρισμού  :hello:

jSkyline:

--- Quote from: Konstantinos on November 06, 2014, 12:51:29 PM ---Να προσθέσω μια παρατήρηση σε όσα (σωστά) λέγονται και από τις δύο πλευρές. Παρακολουθώ τη συζήτηση με ενδιαφέρον. Με μια πρόχειρη ματιά, τα Νiseko, όπως του Ιωάννη, πωλούνται ακριβότερα από τις απλές εκδόσεις. Εφόσον, δεν είναι συλλεκτικά (ακολούθησαν άπειρες special editions με μικρές παραλλαγές στον εξοπλισμό) και η τιμή τους ήταν όσο έκανε ένα NC MID το 2007, θα έπρεπε να χαντακωθούν και εκείνα στο κλάμπ των 8-10Κ ? Εγώ όσα είδα ήταν >13000 €. Το ίδιο σπάνιο είναι το νισέκο (και το ίδιο όμορφο κατ' εμέ) με ένα επιμελημένο NC όπως του Αντώνη.
Μην φαγωθούμε όμως και μεταξύ μας, στην ίδια μοίρα είμαστε όλοι και για όλους θα υπάρξει η στιγμή του..αποχωρισμού  :hello:

--- End quote ---
Καλα τα λες και για καποιους οπως εγω, ενα στοκ Niseko θα αποτελουσε καλυτερη επιλογη απο το αμαξι του Αντωνη, αν υποθεσουμε οτι και τα 2 μου ηταν παντελως αγνωστα.

saldale:
Παιδιά, μπορούμε σας παρακαλώ να τελειώνουμε με το αμάξι του Αντώνη?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version