!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Liakos:
--- Quote from: Vroutos on November 05, 2014, 07:59:50 PM ---
--- Quote from: nmwisima on November 05, 2014, 10:15:22 AM ---Σε αλλα νεα λοιπόν, θα παει κανεις στο Athens Bar Show? :P
--- End quote ---
Πήγα εγώ και τα ήπια όλα.. Έχεις χαιρετίσματα απ'τον Κοροβέση.
--- End quote ---
Αχιλλακο ποταρα δεν ηπιαμε, αλλα χαρηκα που τα ειπαμε εστω & για λιγο. :)
nmwisima:
Ναι Ηλια μου, κι εγώ. Χαρηκα που βγήκα λιγο κι απο το σπίτι. Ποταρα σύντομα.
nmwisima:
--- Quote from: saldale on November 05, 2014, 04:34:19 PM ---Μπορούμε επίσης να σχολιάσουμε αν θέλετε και την αγγελία του Αχιλλέα που πουλάει (και κάνει και αυτός like) το sporty με τα 128.000χλμ. και είναι 3ο? 4o? 5ο? 6o? χέρι....7.000€.
--- End quote ---
Αντωνη, παρεκτρεπεσαι σε προσωπικες επιθεσεις, παρασυρρομενος απο το "τρολ"*
Το οτι εχω το αυτοκίνητό μου στην τιμη αυτή θα έπρεπε να σε βεβαιωνει οτι συμμεριζομαι την αντιληψη σου.
Αν προσεξεις εκανα λαικ στην αρχη πριν ξεσπασει μπαχαλο οσο πιστευα οτι ανταλασσονται επιχειρηματα, οχι κακιες. Μετα η συμμετοχή μου ηταν μονο για να πέσουν οι τόνοι.
Οταν ο Βασμαβ ειπε κομμενα, ειπα κατι για να αλλάξουμε κουβέντα και να αλαφρωσει το κλιμα, δεν περίμενα οτι θα γυρίσω και θα τον έχετε γραψει ολοι οι υπόλοιποι και θα χει γινει μεγαλυτερο ακομα θεμα.
Κυρίως, οπως εχει γραφτεί, ελεύθερη αγορά και δειχνει τι πουλιέται και τι οχι.
*Δεν συμφωνω με την αποψη σου για τον Ιωαννη, αλλα αυτό ειναι μια αλλη ιστορία, αν θες καποια στιγμη μπορώ να στην εξηγησω τηλεφωνικά.
saldale:
Έχεις δίκιο Αχιλλέα. Ο Ιωάννης ήθελε απλά να ενημερωθεί.
--- Quote from: iNFiNiTy on November 05, 2014, 09:01:08 PM ---Εγώ απλά έκανα μια ερώτηση και οι απαντήσεις ήταν ασυνάρτητες.
--- End quote ---
Και επειδή η απάντηση που πήρε ήταν "ασυνάρτητη"...
--- Quote from: iNFiNiTy on November 03, 2014, 09:30:55 PM ---Θα μπορούσες να μου αναλύσεις το λόγο που το δικό σου κοστίζει δικαιολογημένα τα διπλάσια από ένα 2λιτρο Sport; πχ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5141621/
--- End quote ---
--- Quote from: saldale on November 03, 2014, 09:38:06 PM ---Σε εσένα προσωπικά οχι.
--- End quote ---
...ο Ιωάννης αποφάσισε (τι άλλο), να κάνει αυτό που κάνει τόσο καιρό καλά...
--- Quote from: iNFiNiTy on November 03, 2014, 09:45:08 PM ---Θα το λάβω ως φιλοφρόνηση ότι δε με θεωρείς αρκετά μαλάκα για να με πείσεις. :)
--- End quote ---
Όσο για το ποιά άποψη συμμερίζεσαι είναι σαφές. Τα περί προσωπικών επιθέσεων τα αφήνω ασχολίαστα.
nmwisima:
Μα σου ειπα, οταν έγινε προσωπικό και ξέφυγε, σταματησα να ανακατευομαι.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version