!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (226/1050) > >>

saldale:

--- Quote from: nikospaga on November 04, 2014, 09:40:35 PM ---Χωρίς να θέλω να φανώ κακός... Δεν θέλω να παρεξηγήσετε τον τροπο που το λεω... Το αυτοκίνητο ειναι ´´τελειό´. Δεν λεω το αντίθετο.. Απλα απο οτι εχω καταλάβει ούτε αυτο χρησιμοποιείται για καθημερινή χρήση! Τη. Ίδια ακριβως χρήση έχουν.. Και το caterham ειναι φτιαγμένο κιόλας για αυτο!

--- End quote ---

Πόσο πήρες φίλε μου το μεταχειρισμένο mx5 σου? 7-8K?
Του έχεις βάλει και φίλτρο, ελατήρια, xenon, μεμβράνες? Άλλα πόσα? 300€ - 400€
Αν πάρεις τώρα 6Κ είσαι ευχαριστημένος? Λογικά ναι.

Γιατί εγώ το πήρα 24.500€ και έχω ρίξει άλλα 6k. Άρα όπως καταλαβαίνεις μιλάς (και κάνεις like) εκ του ασφαλούς.

saldale:
Μπορούμε επίσης να σχολιάσουμε αν θέλετε και την αγγελία του Αχιλλέα που πουλάει (και κάνει και αυτός like) το sporty με τα 128.000χλμ. και είναι 3ο? 4o? 5ο? 6o? χέρι....7.000€.

jSkyline:

--- Quote from: nmwisima on November 05, 2014, 10:15:22 AM ---Σε αλλα νεα λοιπόν, θα παει κανεις στο Athens Bar Show? :P

--- End quote ---
Τι θα ελεγες να κανουμε ενα Athens ΒΑΝ Show και να εισαι τιμώμενο πρόσωπο !!??

Επισης δεν μπορω να καταλάβω γιατι ασχολουμαστε με το ποσο πουλαει ο Αντωνης το αμαξι του ? Αμα βρεθει ο αγοραστης που θελει να τα δωσει τοτε σε καλη μερια στον Αντωνη και μπραβο στο νεο ιδιοκτητη που πηρε ενα αμαξι που εχει χρησιμοποιηθει μονο για βολτες του φορουμ και για τοποθετηση των parts που φοραει.

nikospaga:
Όπως ειπα και πριν εγω θα αγόραζα το αυτοκίνητο σου! Και ειπα οτι ειναι πολυ καλο... Απλα οτι και να έχεις βάλει το θέμα ειναι τι θέλει απο όλα αυτά ο αγοραστής... Το αμάξι μπορεί να αξίζει αυτά τα χρήματα!

Neko:
Στο χωριο μου λενε το φτηνο κρεας το τρώνε οι σκυλοι.Εμεις που ξέρουμε τον Αντωνη και το αυτοκίνητο του ξερουμε οτι τα αξιζει.Οπως και του Αχιλλέα απο οτι το ειχε παρει εχει ριξει πράγματα που αξιζουν τα λεφτα που ζηταει.Για μενα καλα κανουν.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version