!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (222/1050) > >>

iNFiNiTy:

--- Quote from: GENERAL on November 03, 2014, 09:49:17 PM ---

1. Διοτι εχει περιπου 60.000χλμ λιγοτερα...
2. ειναι 1800αρι με οτι αυτο συνεπαγετε...
3. ειναι αγρατζουνιστο και ατρακαριστο...
4. φοραει πολλα πραγματα και ολα καινουργια και σχεδον αχρησιμοποιητα...
5. και γιατι το αμαξι τα αξιζει !!!
Δεν θα γινει κανεις "μαγκας" σε βαρος του Αντωνη και ειδικα απο την στιγμη που ο Αντωνης δεν καιγετε να το πουλησει!!!
Παιζουν και αλλοι πολλοι λογοι που δεν χρειαζετε να γραφτουν.

Ελπιζω να σου λυθηκε η απορρεια.

Υγ. Αντωνη ελπιζω να μην σε πειραξε που απαντησα εγω!!!

--- End quote ---

1.  Τα οποία μπορεί να έχουν γίνει αποκλειστικά σε πόλη με σκίσιμο ή σε πίστα. Θα προτιμούσα ένα που έχει 60k παραπάνω αλλά σε Ε.Ο.
2. Συνεπάγεται ότι είναι πιο αργό, χωρίς 6αρι κιβώτιο και ό,τι άλλο επιπλέον έχει το Sport.
3. Και αυτό των 8k της αγγελίας ατρακάριστο λέει.
4. Καλύτερα θα ήταν να τα χρησιμοποιήσει λιγάκι πρώτα. Κανένας δε θέλει να πειραματιστεί με τις πατέντες του καθένα.
5. Επιτέλους ένα σοβαρό επιχείρημα.

Τα παραπάνω δεν είναι ικανοί λόγοι για να ζητάει κάποιος 8000 επιπλέον, δηλαδή διπλάσια τιμή από ένα άλλο σχεδόν ίδιο.
Εσύ ΣΤΡΑΤΗΓΕ αν κάποιος φίλος σου έψαχνε για NC θα του πρότεινες να δώσει 16k για το NC του saldale;

GENERAL:

--- Quote from: iNFiNiTy on November 04, 2014, 06:59:18 PM ---
--- Quote from: GENERAL on November 03, 2014, 09:49:17 PM ---

1. Διοτι εχει περιπου 60.000χλμ λιγοτερα...
2. ειναι 1800αρι με οτι αυτο συνεπαγετε...
3. ειναι αγρατζουνιστο και ατρακαριστο...
4. φοραει πολλα πραγματα και ολα καινουργια και σχεδον αχρησιμοποιητα...
5. και γιατι το αμαξι τα αξιζει !!!
Δεν θα γινει κανεις "μαγκας" σε βαρος του Αντωνη και ειδικα απο την στιγμη που ο Αντωνης δεν καιγετε να το πουλησει!!!
Παιζουν και αλλοι πολλοι λογοι που δεν χρειαζετε να γραφτουν.

Ελπιζω να σου λυθηκε η απορρεια.

Υγ. Αντωνη ελπιζω να μην σε πειραξε που απαντησα εγω!!!

--- End quote ---

1.  Τα οποία μπορεί να έχουν γίνει αποκλειστικά σε πόλη με σκίσιμο ή σε πίστα. Θα προτιμούσα ένα που έχει 60k παραπάνω αλλά σε Ε.Ο.
2. Συνεπάγεται ότι είναι πιο αργό, χωρίς 6αρι κιβώτιο και ό,τι άλλο επιπλέον έχει το Sport.
3. Και αυτό των 8k της αγγελίας ατρακάριστο λέει.
4. Καλύτερα θα ήταν να τα χρησιμοποιήσει λιγάκι πρώτα. Κανένας δε θέλει να πειραματιστεί με τις πατέντες του καθένα.
5. Επιτέλους ένα σοβαρό επιχείρημα.

Τα παραπάνω δεν είναι ικανοί λόγοι για να ζητάει κάποιος 8000 επιπλέον, δηλαδή διπλάσια τιμή από ένα άλλο σχεδόν ίδιο.
Εσύ ΣΤΡΑΤΗΓΕ αν κάποιος φίλος σου έψαχνε για NC θα του πρότεινες να δώσει 16k για το NC του saldale;

--- End quote ---

Μμμμμμ.... ναι θα το εκανα και μαλιστα μαρτυς μου ο Αντωνης στην προηγουμενη βδομαδα "προσπαθησα" και να το κανω!!!

saldale:
Φίλε iNFiNiTy άκου λίγο σε παρακαλώ.

Έχεις καταφέρει χρησιμοποιόντας το παρακάτω σχόλιο μου, να μετατρέψεις το παρόν topic σε συζήτηση όσο αφορά το πόσο πουλάω το αμάξι μου και γιατί το πουλάω τόσο.

--- Quote from: saldale on October 30, 2014, 08:38:56 PM ---Πάντως βλέπω στο car οτι οι τιμές για τα NC έχουν ανέβει λίγο.

--- End quote ---

Αν όντως σε ενδιαφέρει η αγορά του ή ψάχνεις για κάποιον γνωστό σου και λόγω της παρατεταμένης συνεισφοράς σου στο παρόν forum στο κομμάτι του trolling, θα σου κάνω και μια καλύτερη τιμή. Διαφορετικά πάρε το παρακάτω αμάξι που πρότεινες και το οποίο φοράει μάλιστα και ηλεκτρονικό μπλοκέ LSD.

--- Quote from: iNFiNiTy on November 03, 2014, 09:30:55 PM ---Θα μπορούσες να μου αναλύσεις το λόγο που το δικό σου κοστίζει δικαιολογημένα τα διπλάσια από ένα 2λιτρο Sport; πχ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5141621/

--- End quote ---

Μέχρι να αποφασίσεις, σε παρακαλώ σταμάτα να αναφέρεσαι συγκεκριμένα στο αμάξι μου και να σχολιάζεις την αγγελία μου.

nmwisima:
Ξαναλέω, ρε κερατάδες, γιατί το κάνετε σοβαρό το θέμα;

Φόρουμ είναι για να περνάμε καλά!

Είναι σίγουρο ότι δεν μπορείτε να πιάσετε το στιλ του Ινφίνιτι, και άρα τον προβοκατόρικο τρόπο που κάνει τις κουβέντες του. (Ή πολύ απλά, ότι δεν σας ενδιαφέρει να πιάσετε το στιλ του Ινφίνιτι, πράγμα απόλυτα θεμιτό)

Ειναι επίσης σίγουρο, ότι αν μιλάγατε από κοντά, δεν θα υπήρχε "κόντρα" αλλά θα κάνατε ένα δημιουργικό διάλογο.

Αντε, ξεκολλάτε, να γίνει αυτό, έστω και γραπτά.  :good:

iNFiNiTy:
Δεν αναφέρομαι στο αυτοκίνητό σου, αλλά σε ένα mx5 που εκτίθεται δημόσια με γελοιωδώς υψηλή τιμή. Απλά τυχαίνει αυτό να είναι το δικό σου.

@GENERAL Μιλάω για άτομα που συνεχίζουν να είναι φίλοι σου.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version