!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (215/1050) > >>

Manos87:
Αν σ ενδιαφερει το Twins συγκεκριμενα,θυμαμαι πουλιοταν αλλο ενα στον Πειραια και φαινοταν κι αυτο σε πολυ καλη κατασταση...Βεβαια με το να μην ανανεωνει την αγγελια,χαθηκε ή μπορει και να το εδωσε(?)...Εχω κρατησει το τηλ παντως,αν θες στο στελνω με πμ,να κανεις μια ερωτηση...

J053F:
Δεν είναι απαραίτητα ύποπτο να δίνει κάποιος ένα όχημα που αγόρασε και κράτησε στη κατοχή του μικρό χρονικό διάστημα.
Όπως και να έχει το mx5 είναι ιδιαίτερο αμάξι, και άμα έχει και πάνω του όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερο και αυτά εκτιμώνται καμιά φορά μόνο μετά την αγορά και συμβίωση.
Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω καμία σχέση με οποιαδήποτε αγγελία.

VasmaV:
Και γω συμφωνώ. Όπως και να το κανείς τα mx λόγω διθέσιου και έλλειψης μεγάλου πορτ μπαγκαζ, είναι ειδικού τύπου αυτοκίνητα.  Εγώ θα του έριχνα μια ματια και καλό έλεγχο σε μηχανικό και φαναρτζή φυσικά.

ΥΓ
Welcome back Ιωσηφ

iliasbak:
Και εγώ συμφωνώ. Δεν απέκλεισα κάτι επειδή ο προηγούμενος το κράτησε 6 μήνες. Απλά όσο να είναι πονηρεύεσαι και το ψάχνεις ακόμα πιο προσεκτικά .

Spiros_53:

--- Quote from: iliasbak on October 27, 2014, 11:50:00 PM ---
--- Quote from: Spiros_53 on October 27, 2014, 10:54:13 PM ---Το αμάξι αυτό ήταν φίλου, ο όποιος το πούλησε πριν περίπου 6 μήνες. Τότε σίγουρα δεν είχε κάποιο πρόβλημα, τώρα αυτός που το πήρε δεν τον ξέρω ούτε γνωρίζω γιατί το δίνει. Ύποπτο πάντως...

--- End quote ---

Ευχαριστώ φίλε  :good:

--- End quote ---

Άκυρο, μολις έμαθα οτι το έδωσε με καμμένη φλάτζα 3.500  :-\

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version