!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Manolis:
Παιδιά δεν το έγραψα για την "κόντρα" απλά για την πληροφορία επειδή ως επί το πλείστον όσοι ψάχνουν εδώ δεν έχουν την γνώση των υπολοίπων.
Κατά τα λοιπά συμφωνώ μαζί σας.
Konstantinos:
Και εγώ είχα μετανιώσει που δεν περίμενα ελάχιστα παραπάνω (ήδη η παράδοση άργησε 3 μήνες) για να πάρω το Νισέκο. Και για μένα η ομορφότερη έκδοση Miata (μαζί με το Club Edition). Εν τω μεταξύ το μαύρο χρώμα δείχνει πολύ πιο βαθύ και καθαρό στο Νισέκο, προφανώς με ξεγελάει ο συνδυασμός με τα νίκελ φανάρια και τις gunmetal ζάντες. Και εγώ για Νισέκο θα κοιτούσα αν και παίζουν ακριβότερα από τα απλά 18άρια.
ELTASSOS:
--- Quote from: georgep800 on September 05, 2014, 10:35:57 PM ---
--- Quote from: Manolis on September 05, 2014, 08:10:44 PM ---Η βασική του διαφορά είναι το ESP το οποίο είχαν και όλα τα 1.8άρια παραεισαγωγής.
Πέραν αυτού αν το νισέκο (με τις ομολογουμένως καλόγουστες πινελιές σε ζάντες,κουκούλα κτλ) είναι η καλύτερη/πιο ολοκληρωμένη
έκδοση soft top τότε το 2.0 σπορτ τι είναι?
--- End quote ---
Δεν θα διαφωνήσω, όμως σ' αυτές τις εποχές ένα δίλιτρο είναι μπλέξιμο, αν λάβεις υπόψιν σου τεκμήρια, ασφάλειες, τέλη... :-X
--- End quote ---
χμμμ...δεν ειναι και τραγικο οσο ακουγεται, το 2λιτρο.
1. Τεκμηριο αντε κανα 500αρι το χρονο. (προσοχη τεκμηριο οχι φορος) αν ειναι 5ετιας (-30%). Εκτος αν εισαι τσιμα τσιμα, η εχεις μαυρα εσοδα και δεν τα δηλωνεις η εχεισ σημαντικη αλλη περιουσια...αλλα ενας μεσος εργαζομενος μαλλον τα καλυπτει ανετα.
2.ασφαλεια ιδια / σερβις ιδια
3.καταναλωση ιδια σχεδον 9-10 λ/100
4. τελη + 360 ευρω το χρονο (660 αντι 300 το 1.8)
5. Φ.Π αν ειναι 5-ετιας+, κανα 250αρι μεχρι να γινει 10ετιας και να εχεις απαλλαγη.
6. τα 2λιτρα ειναι σε σκοτωμενες τιμες ηδη 6-8 χιλιαρικα
οποτε αν βρεις 2λιτρο με λιγα χλμ καλο πχ 7ετιας στα 7 χιλιαρικα χτυπα το, και σου μενουν λεφτα που υπερκαλυπτουν τη διαφορα στα ΤΚ για 5χρονια και ΦΠ για 3 χρονια(μεχρι να 10-χρονισει) και εχεις αλλο αμαξι ολα κομπλε.
Εχω το 2λιτρο και για τουσ ανωτερω λογουσ αποφασισα να μη το δωσω παρολη τη γκρινια της κυριας ΕΛΤΑΣΣΟΥ. Το ειχα βαλει αγκελια αλλα μολις παρουσιαστηκαν αγοραστες, το καλοσκεφτηκα και δεν το εδωσα.
Και το 1.8 ειναι εξαιρετικο βεβαια...αλλα κατι θα σου λειπει. Περι ορεξεωσ λοιπον ειναι κυριως το θεμα και οχι περι οικονομικων.
Γνωμη μου
manoskark:
Πηγα και ειδα αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5454269/ Φαινεται πολυ προσεγμενο με πολυ καλο εξοπλισμο (δερματινα, θερμαινομενα, ηχοσυστημα bose, 17αρα ζαντα απο 2.0, κλιματισμο). Το μονο ψεγαδι που ειδα ηταν μια μικρη τρυπουλα στην κουκουλα που εχει γινει απο τσιγαρο. Μου ειπε οτι δεν το χει φτιαζει γτ δεν παιρναει νερο. Πιστευετε θα ναι ευκολο και οικονομικο να επισκευαστει σε καποιο ειδικο?
option-D:
Αυτό το αμάξι είναι στη γειτονιά μου.. Είναι πάντα στην τρίχα, καθαρό και περιποιημένο.. Δεν ξέρω να σου πω για το ιστορικό του γιατί ενώ βλέπω ποιος το έχει, δεν τον ξέρω αλλά μου φαίνεται πολύ καλό.. Αυτά :girlie:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version