!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (203/1050) > >>

georgep800:

--- Quote from: manoskark on September 05, 2014, 12:06:56 AM ---Το πρωτο εχει αρκετα χμ οποτε δεν νομιζω να μπω καν στο κοπο..επισης δεν με νοιαζει το esp και προτιμω υφασματινα καθισματα.. το δευτερο το ειδα.. φαινεται καλο, αλλα δυστυχως εχει ενα θεμα με την κουκουλα.. του την εχουν σκισει και εχει μπαλωμα.. μου λεει μπορεις να βρεις μεταχειρισμενες η ημιτασιον με 3, 4 κατοσταρικα.. δεν θελω να μπω σε αυτη την διαδικασια να αλλαξω κουκουλα.. τα τριτο και το τεταρτο θα παω να τα δω τις επομενες μερες.. δυσκολευομαι λιγο με το οικονομικο αλλα τελικα αποφασισα καλυτερα να δωσω κατι παραπανω και να παρω κατι καλο γτ πιστευω θα το μετανιωνω αργοτερα..

--- End quote ---

Έχε υπόψιν σου πάντως ότι το πρώτο είναι η έκδοση NISEKO! H καλύτερη έκδοση που βγήκε ποτέ για NC! 8)

Skyggedans:

--- Quote from: georgep800 on September 05, 2014, 03:55:32 PM ---
--- Quote from: manoskark on September 05, 2014, 12:06:56 AM ---Το πρωτο εχει αρκετα χμ οποτε δεν νομιζω να μπω καν στο κοπο..επισης δεν με νοιαζει το esp και προτιμω υφασματινα καθισματα.. το δευτερο το ειδα.. φαινεται καλο, αλλα δυστυχως εχει ενα θεμα με την κουκουλα.. του την εχουν σκισει και εχει μπαλωμα.. μου λεει μπορεις να βρεις μεταχειρισμενες η ημιτασιον με 3, 4 κατοσταρικα.. δεν θελω να μπω σε αυτη την διαδικασια να αλλαξω κουκουλα.. τα τριτο και το τεταρτο θα παω να τα δω τις επομενες μερες.. δυσκολευομαι λιγο με το οικονομικο αλλα τελικα αποφασισα καλυτερα να δωσω κατι παραπανω και να παρω κατι καλο γτ πιστευω θα το μετανιωνω αργοτερα..

--- End quote ---

Έχε υπόψιν σου πάντως ότι το πρώτο είναι η έκδοση NISEKO! H καλύτερη έκδοση που βγήκε ποτέ για NC! 8)

--- End quote ---

γι' αυτό και του το έγραψα ακριβώς. Το νισέκο είναι το πιο ολοκληρωμένο soft-top nc - αν και έβγαινε και ως RC έκδοση.
 Ήδη πρέπει να ξέρεις πως τα χιλιόμετρα στα μιάτα παίζουν ρόλο μόνο (και αν) στη μεταπώληση. Αν είναι συντηρημένα σωστά, δεν έχουν θέμα. Το συγκεκριμένο μάλιστα το πέτυχα κοντά στη δουλειά μου, λίγες μέρες αφού είχα αγοράσει το δικό μου   :grrrrrr:

Manolis:
Η βασική του διαφορά είναι το ESP το οποίο είχαν και όλα τα 1.8άρια παραεισαγωγής.
Πέραν αυτού αν το νισέκο (με τις ομολογουμένως καλόγουστες πινελιές σε ζάντες,κουκούλα κτλ) είναι η καλύτερη/πιο ολοκληρωμένη
έκδοση soft top τότε το 2.0 σπορτ τι είναι?

Skyggedans:

δε νομίζω ρε Πρόεδρε ο φίλος να ενδιαφερόταν για 2λιτρο.
 Αλλιώς δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, ειδικα με το επετειακό σε velocity red.

georgep800:

--- Quote from: Manolis on September 05, 2014, 08:10:44 PM ---Η βασική του διαφορά είναι το ESP το οποίο είχαν και όλα τα 1.8άρια παραεισαγωγής.
Πέραν αυτού αν το νισέκο (με τις ομολογουμένως καλόγουστες πινελιές σε ζάντες,κουκούλα κτλ) είναι η καλύτερη/πιο ολοκληρωμένη
έκδοση soft top τότε το 2.0 σπορτ τι είναι?

--- End quote ---

Δεν θα διαφωνήσω, όμως σ' αυτές τις εποχές ένα δίλιτρο είναι μπλέξιμο, αν λάβεις υπόψιν σου τεκμήρια, ασφάλειες, τέλη... :-X

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version