!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (201/1050) > >>

VasmaV:

--- Quote from: nmwisima on September 02, 2014, 02:59:09 PM ---Δεν το χω, εξηγα.

--- End quote ---
για μπάλα μιλάει ρε. 35ρισες και ξεκούτιανες :P

nmwisima:
Ααααααα :llol:

Σωστό. Εμποράκος ο Β.  :exaclty:

manoskark:
Παιδια θα ηθελα την συμβουλη σας. Πηγα και ειδα σημερα το συγκεκριμενο αμαξι: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5316093/ Πραγματικα το αμαξι εκ πρωτης οψεως φαινεται πολυ καλο. Σε πολυ καλη κατασταση. Προφανως του ειπα οτι θα το τσεκαρω σε μηχανικο μου και συμφωνησε. Αυτο που με προβληματιζει προφανως ειναι τα χμ. και οτι δεν εχει book service. Μου ειπε οτι δεν εχει κανει τα service αυτος που το ειχε στην mazda και δεν θα βρω και ηλεκτρονικο αρχειο. Τωρα τρεχα γυρευε.. Ενας μηχανικος λετε θα καταλαβαινε πανω κατω αν εχουν πειραχτει τα χμ. Τι θα μου προτεινατε? Καλυτερα να μην μπλεξω? Γενικα δεν ειχα σκοπο να παρω αμαξι απο μαντρα.. ουτε καν θα μου περναγε απο το μυαλο.. αλλα το αμαξι φαινεται πολυ καλο για 7.600 που θα μου το δινε και γιαυτο το σκεφτομαι.. Οι μονες φθορες ειναι λιγο στα δερματα στο τιμονι και τον λεβιε. Ειναι φυσιολογικο για 48.000 χμ.? Παντως και σε αλλα που ειχα δει ειναι ολα φθαρμενα σε αυτα τα σημεια.. βεβαια ειχαν 70 και 80 χιλιαδες χμ..

Neko:
Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι αληθινα τα χλμ! Μην το παρεις.

Skyggedans:
 ESP - εφόσον το θες - δεν έχει.
 Επίσης, για τη συγκεκριμένη μάντρα, θα σου έλεγα να μην δίνεις και πολλή σημασία στα αναγραφόμενα χιλιόμετρα των αυτοκινήτων που πουλάει...
 Το τιμόνι και ο λεβιές σε όλα όσα δεν φυλάσσονταν σε γκαράζ, παρουσίαζαν φθορά στα δέρματά τους, ακόμα και με λίγα χιλιόμετρα. Τα σκισίματα που έχει στα καθίσματα είναι σαφώς πιο ενοχλητικά.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version