Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Δίλημμα: Βελτίωση 2.0 MZR ή αγορά και βελτίωση mk1  (Read 27903 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

November 27, 2012, 07:59:54 PMReply #105

Offline homerakos

δεν ακυροσα τπτ..απλα ολα καλα με τα forum κανεις γνωριμιες,μαθενεις πραγματακια για το αμαξι σου αλλα νομιζω οτι σε τετοια θεματα οπως το συγκεκριμενο θα ηταν καλητερο να περνουμε αποψεις απο πιο ειδικους..γι αυτο και υπαρχουν οι μηχανικοι...αν νομιζεται οτι μειονω το forum με αυτο που ειπα τοτε ζηταω συγνωμη..

November 27, 2012, 08:02:56 PMReply #106

Offline Aristotelis

Εγώ θα σου έλεγα να πας μια βόλτα στην εξοχή, να βρεθείς κοντά στη φύση, να αισθανθείς τις φθινοπωρινές μυρωδιές, να ρίξεις πετρούλες στη λίμνη και να κάνεις μια ευχή και γιατί όχι, να κάνεις και ένα μπάνιο γυμνός στους καταρράκτες του ενιπέα.
Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις και τα χρήματα μπορείς να αγοράσεις μετοχές της UBS.
To χαμόγελο που θα σου προσφέρει κάθε πρωί η αύξηση του χαρτοφυλακίου, δε θα σου το προσφέρει κανένα mx5.
να προσθέσω και δύο εικοσάχρονες ρουμάνες στην ονείρωξη έτσι για να γουστάρουμε ακόμα περισότερο?????  :llol: :llol: :llol:

November 27, 2012, 08:04:41 PMReply #107

Offline homerakos

λετε ετσι να να μπορει να παρει πιο σωστες αποφασεις για το τι να κανει με το αμαξι του?δεν το ειχα σκεφτει! :yeah:

November 27, 2012, 08:05:01 PMReply #108

Offline gianic

Δεν θα σου πουν τιποτα παραπανω οι μηχανικοι εξω φιλε μου.

2.5l NC Turbo
Completely stock internals
Garrett GT28
Custom tubular exhaust manifold
Bosch 850cc EV14 Injectors
FMIC
Custom 80mm exhaust
Stock ECU reflash
EVO VIII 17x8 wheels 235/40/17
Koni Yellow shocks w/progress springs
320hp

#breakingtherodbreakingtherod
NA engines - The engines with never-ending lag

November 27, 2012, 08:07:52 PMReply #109

Offline homerakos

δεν εχω ασχοληθει με το θεμα..απλα με βαση την λογηκη ειπα τα παραπανω..παω πασο λοιπον.. :)

November 27, 2012, 08:11:40 PMReply #110

Offline gianic

Αυτο ισχυε  μεχρι τη δεκαετια του 90. Τωρα η γνωση υπαρχει τσαμπα. Ριξε μια ματια στο www.miataturbo.net   . 

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

2.5l NC Turbo
Completely stock internals
Garrett GT28
Custom tubular exhaust manifold
Bosch 850cc EV14 Injectors
FMIC
Custom 80mm exhaust
Stock ECU reflash
EVO VIII 17x8 wheels 235/40/17
Koni Yellow shocks w/progress springs
320hp

#breakingtherodbreakingtherod
NA engines - The engines with never-ending lag

November 27, 2012, 08:56:38 PMReply #111

Offline epicWin

Εγώ θα σου έλεγα να πας μια βόλτα στην εξοχή, να βρεθείς κοντά στη φύση, να αισθανθείς τις φθινοπωρινές μυρωδιές, να ρίξεις πετρούλες στη λίμνη και να κάνεις μια ευχή και γιατί όχι, να κάνεις και ένα μπάνιο γυμνός στους καταρράκτες του ενιπέα.
Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις και τα χρήματα μπορείς να αγοράσεις μετοχές της UBS.
To χαμόγελο που θα σου προσφέρει κάθε πρωί η αύξηση του χαρτοφυλακίου, δε θα σου το προσφέρει κανένα mx5.

lol epic post  :llol:
Titanium Gray 04 Sporty

November 28, 2012, 09:16:03 AMReply #112

Offline philosopher

Ok το' πιασα, να αυξήσω το χαρτοφυλάκιο μου και να φτιάξω φάση με δυο ρουμάνες  :P

Miata NC 2.0
Simplicity is all that matters.

November 30, 2012, 01:29:18 PMReply #113

Offline Jason Avlonitis

Και εγω ειχα ενα παρομοι project στο μυαλο μου...αλλα τα 6.000-7.000 χιλιαρικα που κανει ο cw στο nc ειναι μονο η αρχη.  Μετα θες φρενα, αναρτηση, δισκο πλατο οποτε πας στο 10αρι χωρις σφυρηλατα!!! +2000 τα σφυρηλατα για να εχεισ το κεφαλι σου ησυχο...12.000 περιπου το Project για να ειναι ολοκληρωμενο   :oops:...Μαλλον δυστυχως υπομονη οπως κανω και εγω για καποιο φθηνοτερο κιτ  :(...η αλλο αυτοκινητο οπως ανεφεραν και τα παιδια που τα περισσοτερα δεν θα εχουν αναλογη αισθηση λογο κιλων(αναφερομαι περισσοτερο σε Μ3)...
Mx5 nc 2.0l sport,  Autoexe Body Kit with custom Ram Air,
Rx8 sway bars, BC RS Coilovers 7-5 ,4-1 Headers,
 custom aluminium exhaust system,Tomei Camshafts, Reflash ECU,  K&N Apollo Intake, Exedy Flywheel, Power Pulleys, Moss Motors Cobalt short shifter 6Mt, Rx7 16x8 Wheels, TOYO R888 225/45, StopTech Stainless Steel Lines,  EBC YellowStuff Brake Pads.

November 30, 2012, 01:43:06 PMReply #114

Offline Liakos

O cosworth δεν εχει 6-7 χιλιαρικα...

4.500$ εχει συν μεταφορικα. Το τελωνειο με τυχη κ λιγη προσπαθεια μπορεις να το γλιτωσεις.
Aκομα κ απο την BBR εχει λιγοτερο απο 5.500 ευρω μαζι με τα μεταφορικα κ τον προγραμματισμο.

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

November 30, 2012, 01:53:16 PMReply #115

Offline Jason Avlonitis

Αναφερθηκα μαζι με μεταφορικα-τελωνειο...και τον ultimate+προγραμματισμο...αλλα και παλι το 10αρι το ξεπερναμε...σωστα ηλια??
 custom aluminium exhaust system,Tomei Camshafts, Reflash ECU,  K&N Apollo Intake, Exedy Flywheel, Power Pulleys, Moss Motors Cobalt short shifter 6Mt, Rx7 16x8 Wheels, TOYO R888 225/45, StopTech Stainless Steel Lines,  EBC YellowStuff Brake Pads.

November 30, 2012, 02:13:06 PMReply #116

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
Αφού είστε αρκετοί NCαδες που θέλετε να υπερτροφοδοτήσετε, γιατί δε κάνετε μια κουβέντα με τα παιδιά που είχαν προσφερθεί παλαιότερα να βοηθήσουν αφιλοκερδώς (αν θυμάμαι καλά) και σιγά σιγά να βρείτε ένα μπούσουλα, από το να περιμένετε κάποιο έτοιμο κιτάκι?
Όλα και κάτι θα βγει από αυτό.
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

November 30, 2012, 02:17:38 PMReply #117

Offline Jason Avlonitis

Αυτο ειναι καλη προταση...αλλα εγω δεν γνωριζω αυτο που αναφερεις...ειμαι νεος στο Forum... O0

November 30, 2012, 05:49:47 PMReply #118

Offline General_lee

Δε μπορει να δωθει απαντηση σε τετοια θεματα αν δεν εχουμε το προφιλ του ιδιοκτητη/αγοραστη.

Αλλοι γουσταρουν να οδηγουν και δε θελουν να σκανε για πολλα.
Αλλοι θελουν να μαστορευουν και να παραγγελνουν απο ebay συνεχεια.
Αλλοι θελουν σαπακι που να του πινουν το αιμα χωρις να αγχωνονται.
Αλλοι θελουν το γυαλιστερο υπερεργαλειο και δεν τους νοιαζει αν το κουνανε 1φορα του διμηνο.
Αλλοι πατανε στα φαναρια, αλλοι θελουν μονο μπαντες, αλλοι στριψιματα.

Και η λιστα δεν εχει τελειωμο.

Γενικα καλο ειναι το αυτοκινητο που θα παρεις να σε καλυπτει χοντρικα σε αυτα που θες στη μαμα μορφη του και να θελει λεπτομεριες απλως για να υπερκ@υλωσεις.
Αμα θελει να του αλλαξεις τα φωτα για να σε καλυψει χρειαζεσαι αλλο αμαξι. Εκτος αν απολαμβανεις τη διαδικασια της χοντροβελτιωσης, η οποια πρακτικα ειναι τραγικα ασυμφορη αν την κανεις σωστα. (ειδικα δεδομενων των τιμων μεταχειρισμενων πλεον)

Δικη μου προσωπικη προτιμηση θα ηταν να ασχολουμαι λιγακι μονο με μικρες βελτιωσεις που μπορω να διαχειριστω και ΚΥΡΙΩΣ να οδηγω παρα πολυ συχνα το αυτοκινητο μου σε πιστες και βουνα. Αν δεν εχω χρονο και για τα δυο, προτιμω σαφεστατα να ξεσκαω οδηγωντας, απο το να καθομαι στο γκαραζ να συμμαζευω ενα σαπακι 20αετιας. (αν εχω, και τα δυο ευχαριστα μου ειναι)

Με λιγα λογια στο δικο μου προφιλ ταιριαζει ενα αυτοκινητο που εργοστασιακα ειναι σπορ, σχετικα συγχρονο, και μου κανει πολυ κεφι να το οδηγω οπως ειναι (δλδ αξιοπρεπες μοτερ, οχι ταφος, εργοστασια.ωραια ρυθμισμενο αναρτησιακα,ακαμπτο κλπ).
Και το πιο ονειρικο σεναριο θα ηταν να εχω λεφτα να τα σκαω σε σεμι,τακακια και βενζινες και να ειμαι καθε Κυριακη Μεγαρα.  ΟΧΙ να σκαω λεφτα να το κανω τουμπανο.

Απλά δυστυχως πλεον σε εργοστασιακο επιπεδο δε με καλυπτουν παρα πολλα συχρονα. Το NC 2.0 και το S2000 ομως  σαφως με καλυπτουν και τα δυο.

November 30, 2012, 06:07:12 PMReply #119

Offline iNFiNiTy

General_lee νομίζω είσαι το alter ego μου. Θέλεις να τα φτιάξουμε;