Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα [#17]  (Read 185345 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

December 24, 2012, 08:13:08 PMReply #540

Offline nmwisima

Re: Μπλα μπλα [#17]
« Reply #540 on: December 24, 2012, 08:13:08 PM »
7. Tυφλώνω όποιον γουστάρω με τα Ζινια μου :tease:

December 24, 2012, 08:26:48 PMReply #541

Offline homerakos

« Reply #541 on: December 24, 2012, 08:26:48 PM »
καλα παιδια...να ζητησουμε συγνωμη λοιπον..να κατεβασουμε τα κεφαλια και να παρουμε πισο τον λαθος τιτλο του"τρελου" ντροπη σου ιασσονα!ηρθες στο club για να μας ντροπιασεις κανοντας τα γουστα σου..τι να πω ρε παιδια..συγνωμη πραγματικα..δεν περιμενα οτι ολοι απο εδω θα ειστε παναγιτσες στους δρομους..

December 24, 2012, 08:36:08 PMReply #542

Offline iNFiNiTy

« Reply #542 on: December 24, 2012, 08:36:08 PM »
7. Tυφλώνω όποιον γουστάρω με τα Ζινια μου :tease:

H δική σου παράβαση είναι επικίνδυνη γι'αυτό δε μπήκε στη λίστα.

btw δεν έχω καταλάβει καν ποιός είναι ο ιάσωνας, οπότε το θέμα δεν είναι προσωπικό.

December 24, 2012, 08:52:28 PMReply #543

Offline king of the road

« Reply #543 on: December 24, 2012, 08:52:28 PM »
αν ζούσε ο Αριστοτέλης ο φιλόσοφος θα μας έλεγε ότι υπάρχουν 2 αλήθειες, η αντικειμενική (ως προς τα πράγματα) που εκφράζεται ρητά από τους νόμους που εκ φύσεως είναι συντηρητικοί , και η υποκειμενική (ως προς εμάς), η οποία καθορίζεται αυθαίρετα από την αφεντιά μας. Το mx5 προφανώς το έχουμε για την υποκειμενική μας αλήθεια (οδηγική απόλαυση), παρόλα αυτά όμως υπάρχουν κριτήρια λογικά που καθορίζουν πότε η δική μας αλήθεια δεν βλάπτει τους άλλους. Πχ. μας αρέσουν τα πλασαρίσματα: είναι η δική μας αλήθεια, διότι ο νόμος τα αποκαλεί "επικίνδυνη οδήγηση". Το πότε όμως πλαγιάζουμε, με ποιον δίπλα πλαγιάζουμε, πού πλαγιάζουμε, με ποιες καιρικές συνθήκες πλαγιάζουμε, με τι διαφορικό πλαγιάζουμε, με τι λάστιχα κλπ, όλα αυτά είναι κριτήρια επιλογής της δικής μας αλήθειας, του δικού μας μέτρου, που δεν είναι ποτέ ένα ούτε το ίδιο για όλους μας (άλλα χέρια έχουμε, άλλες αναρτήσεις κλπ). Αυτοέλεγχο και επίγνωση των συνθηκών θα πρότεινε ο φιλόσοφος...
King of the road says you move too slow!

December 24, 2012, 09:03:59 PMReply #544

Offline takisnb

« Reply #544 on: December 24, 2012, 09:03:59 PM »
Κρίνουμε όλους τους άλλους εκτός απο τον εαυτό μας,κανένας άλλος δηλαδή δεν έχει κάνει τέτοια πράγματα στον δρόμο,όλοι δεξιά και με 80,μωρέ  μπράβο ήθος οι κάτοχοι mx5!!!

December 24, 2012, 09:15:13 PMReply #545

Offline Jason Avlonitis

« Reply #545 on: December 24, 2012, 09:15:13 PM »
Τελικά έκανε donuts ή απλώς burnout; Γιατί τι donuts να κάνεις σε 4''; Εκτός κι αν έκανε μια περιστροφή.
Πάντως, για να πεταχτώ και γω να πω το κοντό μου και το μακρύ, συμφωνώ απόλυτα ότι είναι καφριλίκι και άκρως αντικοινωνικό, αλλά μόνο στο επίπεδο του σας γράφω όλους. Γιατί επικίνδυνο δεν είναι. Πολύ πιο επικίνδυνα είναι τα γρήγορα περάσματα στα στροφιλίκια που κάνουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα, με πρώτους από όλους την αφεντιά μου. Οπότε βρίσκω κάπως υποκριτική/φαρισαϊκή την παραπάνω αντιμετώπιση.
:exaclty: Αυτο ακριβως...μια περιστροφη εκανα 2sec. Τα χιλιομετρα σκοτωνουν και δεν καθυστερησα κανεναν ουτε κυνδινεψε κανεις, αν το θεωρειτε κατι απλο δεν με ενοχλει αλλα δεν το εγραψα εγω στο Forum για να θελω βραβειο και αυτοι που το εγραψαν θεωρουν οτι ειμαστε μια παρεα/κοινοτητα που σκοπο δεν εχει την υποκρισια και τα κατακριτεα σχολια. Καποιοι βρηκαν αφορμη να που τις πιστες που εχουν εισελθει και εγω λοιπον σαν ¨καγκουρας¨ να πω οτι εχω μπει σχεδον σε ολες τις πιστες(Σπατα, Μεγαρα, Σερρες, Τυμπακι, Τριπολι).  Οι περισσοτεροι δεν με γνωριζετε και θεωρω τα σχολια τουλαχιστον κακοπροαιρετα...οι συμβουλες δεκτες...οι υποδειξεις ομως οχι.  Αν ο καθενας κοιταζε να βελτιωσει τον εαυτο του δεν θα ειχαμε φτασει σε αυτο το σημειο... Ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω.  Δεν πειραζει ομως καλα Χριστουγεννα ευχομαι σε ολους.
Mx5 nc 2.0l sport,  Autoexe Body Kit with custom Ram Air,
Rx8 sway bars, BC RS Coilovers 7-5 ,4-1 Headers,
 custom aluminium exhaust system,Tomei Camshafts, Reflash ECU,  K&N Apollo Intake, Exedy Flywheel, Power Pulleys, Moss Motors Cobalt short shifter 6Mt, Rx7 16x8 Wheels, TOYO R888 225/45, StopTech Stainless Steel Lines,  EBC YellowStuff Brake Pads.

December 24, 2012, 09:41:48 PMReply #546

Offline alfie86

« Reply #546 on: December 24, 2012, 09:41:48 PM »
Για να αλλαξω θεμα και να χαλαρωσει λιγο η ατμοσφαιρα ηθελα να κανω μια ερωτηση..Ειναι κακο να σβηνουμε το αμαξι με ταχυτητα μεσα?Μου ειπε καποιος οτι κανει κακο στους δισκους..Ισχυει?

December 24, 2012, 09:54:05 PMReply #547

Offline iNFiNiTy

« Reply #547 on: December 24, 2012, 09:54:05 PM »
Παίδες εγώ έχω σπασμένα windows στον υπολογιστή μου, οπότε δε μπορώ να κρίνω γιατί είμαι και εγώ παράνομος. :nono:

ps. ρε πστμ στο my1ηγυμνασίου έχω μπει και δεν το κατάλαβα;

December 24, 2012, 10:10:48 PMReply #548

Offline xenos

« Reply #548 on: December 24, 2012, 10:10:48 PM »
Παίδες εγώ έχω σπασμένα windows στον υπολογιστή μου, οπότε δε μπορώ να κρίνω γιατί είμαι και εγώ παράνομος. :nono:

ps. ρε πστμ στο my1ηγυμνασίου έχω μπει και δεν το κατάλαβα;

Πηγαινε καμια βολτα, πιες ενα ποτο, δες το χαλαρα το θεμα, οπως κανουν αρκετοι αλλοι.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

December 24, 2012, 10:20:03 PMReply #549

Offline Basilmx5

« Reply #549 on: December 24, 2012, 10:20:03 PM »
Οταν ολοι εσεις που προσπαθειτε να δικαιολογησετε μια τετοια ενεργεια, ειτε στο οτι  "ελα μωρε δεν τρεχει και τιποτα 2κυκλους εκανε" ειτε "δεν ειναι επικινδυνο, πιο επικινδυνο ειναι... μπλα μπλα" βρεθειτε με το μικρο παιδι σας κοντα, οσοι εχετε ή προκειται να κανετε, γιατι τυχαινει να ειστε σε κατοικημενη περιοχη κ πατε σπιτι και γινει η στραβη... τοτε μη παραπονεθειτε.
Κατα τα αλλα θελουμε να αλλαξει η Ελλαδα και απτην ηθικη κριση που περναει, ναι πως...

Το οτι καποιος εχει κανει μ@λ@κιες στη ζωη του δεν σημαινει οτι δεν εχει δικαιωμα να τις καταλαβει και να τις σταματησει (αυτο για οσους υποστηριζουν οτι ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω)
Αντιθετα οποιος κανει ενεργειες οι οποιες θετουν σε κινδυνο την ζωη αλλων, απλα και πιο ευγενικα ειναι αμυαλος.

Αποκει κ περα...

καλα παιδια...να ζητησουμε συγνωμη λοιπον..να κατεβασουμε τα κεφαλια και να παρουμε πισο τον λαθος τιτλο του"τρελου" ντροπη σου ιασσονα!ηρθες στο club για να μας ντροπιασεις κανοντας τα γουστα σου..τι να πω ρε παιδια..συγνωμη πραγματικα..δεν περιμενα οτι ολοι απο εδω θα ειστε παναγιτσες στους δρομους..

οχι ομηρε δεν ειναι μπαμπας σου τα παιδια, για να ζητησεις συγγνωμη με το κεφαλι κατω, μπορεις να κανεις οτι θελεις στη ζωη, αλλα το οτι μπορει να αποβει κατι μοιραιο για καποιον που δεν φταιει... γινεται ευκολα κατανοητο, γιατι δεν το εκτιμας που απλοι γνωστοι ή και αγνωστοι απο την παρεα σου λενε οτι ειναι λαθος, κατι που σιγουρα γνωριζεις και μονος σου.

Αυτα τα υπολοιπα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...

December 25, 2012, 12:17:53 AMReply #550

Offline Jason Avlonitis

« Reply #550 on: December 25, 2012, 12:17:53 AM »
Μια περιστροφη=360 μοιρες=Ενας κυκλος(οχι δυο) μην το τραβαμε και αυτο. Υπαρχουν νομοι γραπτοι και αγραφοι οπου αυτο σημαινει οτι οταν κανουμε οτιδηποτε ¨επικινδυνο¨ η οχι θα πρεπει να παιρνουμε υποψη μας και καποιος παραγοντες εκτος των νομων που ουτος η αλλως παραβιαζουμε καθημερινα.  Γιαυτο αναφερω οτι δεν υπηρχαν ανθρωποι-παδια σε ακτινα 400 μετρα,  μπροστα ηταν ο Ομηρος και πισω ο Κωστας και στα πλαγια μπαριερες. Οπως ειπατε δεν ειναι κατι ιδιαιτερο μια περιστροφη γιαυτο και μπορω να το χαρακτηρισω ¨πληρως ελεγχομενη¨ ενεργεια.  Βεβαια πρεπει να γνωριζουμε τις συνεπειες των πραξεων μας  και απο εκει και περα ειναι δικαιωμα του καθενος να κανει οτι θελει γνωριζοντας οτι ειναι λαθος.  Το θεμα θεωρειται ληξαν απο μερους μου και παρακαλω και τους υπολοιπους να το σεβαστουν. Καλες γιορτες και παλι.
Mx5 nc 2.0l sport,  Autoexe Body Kit with custom Ram Air,
Rx8 sway bars, BC RS Coilovers 7-5 ,4-1 Headers,
 custom aluminium exhaust system,Tomei Camshafts, Reflash ECU,  K&N Apollo Intake, Exedy Flywheel, Power Pulleys, Moss Motors Cobalt short shifter 6Mt, Rx7 16x8 Wheels, TOYO R888 225/45, StopTech Stainless Steel Lines,  EBC YellowStuff Brake Pads.

December 25, 2012, 12:25:21 AMReply #551

Offline homerakos

« Reply #551 on: December 25, 2012, 12:25:21 AM »
καλα ειναι αυτα που λες και τα δεχομαι ολα!πραγμματικα!απλα το παιδι εκανε κατι το οποιο δεν εθετε σε κυνδινο κανεναν παραμονο τον εαυτο του!αυτο δεν καταλαβενεται...εκτως του οτι οι περισωτεροι απο τα παιδια που εκφεραν αρνητικη αποψη δεν γνωριζουν καν το μερος που εγινε το σκηνικο...δεν βγενει ακρη..τσαμπα χαλιομαστε χρονιαρες μερες..καλες γιορτες να εχουμε ολοι(παραβατες και μη του νομου)!!

December 25, 2012, 01:10:57 AMReply #552

Offline alfie86

« Reply #552 on: December 25, 2012, 01:10:57 AM »
Χρονια πολλα στους εορταζοντες!!!!Καλες γιορτες παιδια και μν χαλιεστε χρονιαρες μερες...

December 25, 2012, 01:33:08 AMReply #553

Offline Gas21

« Reply #553 on: December 25, 2012, 01:33:08 AM »
Χρόνια πολλά στους Χρήστους του φόρουμ  :)
ΜΧ-5 PRHT 1.8 turbo Brilliant Black
custom turbo kit
Karabelas full exhaust
ECU tuned by Gianic
MeisterR Zeta S  /rear PPF brace
Quaife LSD / FGR 4.625
Flyin Miata Level 1 clutch
Rota Slipstream wheels  17x8 /Nankang NS2R 225-45-17
Mazda Airdam kit / ducktail

December 25, 2012, 02:28:44 AMReply #554

Offline Liakos