!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Group Buy FEED Style Sikdeskirts?
aimkara:
Δε βγαίνουν τελείως τα μπροστινά mud flaps;
nmwisima:
--- Quote from: iliasbak on November 05, 2012, 06:25:10 PM ---πρώτο πρόβλημα σήμερα στην αποπειρα μου να τοποθετήσω τα sideskirts . Δεν μπαίνουν με τα μπροστινά mud flaps πάνω στο αμάξι. Λόγω περασμένης ώρας την παράτησα την απόπειρα. Αύριο θα προσπαθήσω να κόψω τους λασπωτήρες στο σημείο που εμποδίζουν. Επίσης ο γρύλος ακουμπάει στο σημείο που κάθονται τα πλαινά . Θα σημαδέψω και θα κοψω δυο σημεία στα skirts για να μπορώ να βάζω και να βγάζω τον γρύλο χωρίς να έχω τον φόβο να τα σπάσω . Συνέχεια της τοποθέτησς αύριο.
--- End quote ---
Το αμάξι του Μπάμπη δεν έχεις? Με τους χειροποιητους λασπωτήρες; Βγάλτους τελείως :good:
Θα πρότεινα να μην κόψεις τα πλαινα. Βάλε αλλου τον γρύλο.
iliasbak:
Το αμάξι του Μπάμπη ήταν. Δεν νομίζω να είναι χειροποιητοι οι λασπωτήρες. Το μπροστά και το πίσω λιπ είχε κάνει χειροποίητα ο Μπάμπης. Το μήκος των πλαινών είναι υπολογισμένο χωρις τους λασπωτήρες. Με τους λασπωτήρες περισευουν 3-4 πόντοι. Οι επιλογές είναι οι εξής τρείς : ή αφήνω το αμάξι χωρίς τους μπροστά λασπωτήρες ή τους κόβω στο σημείο που εμποδίζουν τα σκιρτς ή κονταίνω τα σκιρτς. Μετά απο σύντομη σκέψη αποφάσισα να κόψω τους λασπωτηρες μιας και χωρίς αυτούς μου φαίνεται οτι κάτι λείπει απο το αμάξι.
Θα προσπαθήσω να βγάλω φωτό απο την τοποθέτηση αλλά μην το δένεται και κόμπο ;D ;D
nmwisima:
Ειμαι σχεδόν σίγουρος ότι ειναι λασπωτήρες προσαρμοσμένοι για εμπρός.
Ποσο κρίμα να κρατήσεις τους λασπωτήρες...
aimkara:
Συμφωνώ με τον Α. :exaclty:
Αντε, βάλτε ρε παιδιά να τα δούμε :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version