!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Group Buy FEED Style Sikdeskirts?
Aristotelis:
Μήπως να δίναμε μία καταληκτική ημερομηνία για όσους ενδιαφέρονται? Μιας και είμαστε ήδη έξι δεν υπάρχει λόγος να το τρενάρουμε για πολλές μέρες....
nmwisima:
Αστο μεχρι τη δευτερα.
Sent from my Nexus S
iliasbak:
Λίγο ξεκάρφωτο με την ομαδική αλλά μήπως υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε και καμιά κόπια το gv style front lip που έχεις Α. ? Μπόρει να κάνει κόπιες απο πολυουρεθάνη ο δικός σου ή μόνο πολυεστέρα ασχολείται ?
Σκέφτομαι ότι πρέπει κάτι να κάνω και με το εμπρός μέρος. Γιατί τα skirts μόνα τους θα είναι λίγο άκυρα !
nmwisima:
Δεν ειχε νοημα να το βγάλουμε, αν και ηταν στα πλάνα, καθώς θα ηταν πολυ δυσκολο να βγει σε καρμπον και σε πολυεστερα υπάρχει.
Τα πολυεστερικα δε, πρέπει να ειναι πολυ καλης ποιοτητας για να μην σπάει με το παραμικρο.
Οπως και να χει, ανα πασα στιγμη μπορούμε να φερουμε.
Sent from my Nexus S
nikosmk1:
Eνδιαφερομαι και εγω απλα πλεον δεν μπορω να μπαινω συχνα.Αν μπορει καποιος να του στηλω τον αριθμο μου και οταν ειναι να μου στηλει να συνενοηθουμε για τα λεφτα θα ημουν υποχρεως.Δεν επιδιωκω να χρησιμοποιησω το φορουμ μονο και μονο για να φτιαξω τ αμαξι μου.Αν ενοηθει κατι τετοιο παρακαλω να σβηστει το ποστ μου.Ευχαριστω
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version