!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Group Buy FEED Style Sikdeskirts?

<< < (21/23) > >>

aimkara:
Και πόσο κάνουν είπαμε;  :P

iliasbak:
Να προσθέσω και κάτι ακόμα στα περί τοποθέτησης επειδή  ρωτήθηκα με πμ  αλλά για να ξέρουν και οι υπόλοιποι .
Οι βίδες που χρησιμοποιήσα  έχουν πλατύ κεφάλι σαν να έχουν και ροδέλα μαζί  και στο κεφάλι έχουν διάμετρο 1 cm και μήκος 2 cm . Αν θέλετε βάζετε και έσεις ροδελα για περισσότερη σιγουριά .
Επίσης καλό θα ηταν να βάλετε λίγο μπογιά στις τρύπες που θα ανοίξετε για να προλάβετε πιθανόν εμάνιση σκουριάς. Εγώ το ξέχασα και δεν έβαλα.Κάποια στιγμή θα τα βγάλω να  ρίξω λίγη μπογιά.

Για τα χρήματα που έδωσα πιστεύω ήταν πολύ καλή αγορά. έχει κάτι ψιλοατέλειες αλλά τίποτα το τρομερό.Χαμήλωσε στο πλάι 1 με 1,5 εκατοστό το πολύ.
 Καλή τοποθέτηση στους υπόλοιπους και σε όσους το σκέφτονται να προχωρήσουν στην αγορά και δεν θα το μετανιώσουν.

nmwisima:
Eπειδή μιλάς για "ατέλειες" και έτσι ακριβώς είναι, απλά για να είμαστε ξεκάθαροι θα ήθελα να πεις στα παιδιά πως όταν τα παρέλαβες θεώρησες ότι σου έχω στείλει το πρωτότυπο κιτ.

Όσοι έχουν ασχοληθεί με πολυεστέρα γνωρίζουν ότι όταν βγάζεις ένα καλουπι μεταφέρεται ακριβώς το προϊόν.

Θα λάβετε ό,τι ακριβώς έχω κι εγώ εδώ, ότι ακριβώς παρέλαβα, ότι ακριβώς ο άλλος χρεώνει 200 ευρώ.

Α.

Στέλιος - fess:

--- Quote from: iliasbak on November 05, 2012, 10:09:37 PM ---Το αμάξι του Μπάμπη ήταν. Δεν νομίζω να είναι χειροποιητοι οι λασπωτήρες. Το μπροστά και το πίσω λιπ είχε κάνει χειροποίητα ο Μπάμπης.

--- End quote ---

http://mymx5.gr/forum/index.php?topic=1101.435
έχει βάλει μπροστά λασπωτήρες που κανονικά είναι για πίσω Ηλία.

Konstantinos:

--- Quote from: makrixeris on November 06, 2012, 06:02:05 PM ---το τολμημα θα ηταν σε nc ρε οχι σε na ελα κωνσταντινε  :good:

--- End quote ---

Ναι Νίκο..Υπαρχει μεγάλη πιθανότητα να τα ζητήσω και εγώ! Ζήλεψα  :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version