!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (17/107) > >>

XrhstosZ:
Κοιτα αμα σου πει και πολλα πολλα , πες του εγω το παιρνω με δικα μου εξοδα (εφοσον το κερδισεις με 90ε-80λιρες ουτε του παπα μην το πεις) και με τα 30ε(τοσο δεν ειναι?) μεταφορικα τσαμπα σου ερχεται και τωρα αμα σου σκασει κανενα αρνητικο feedback καπως θα υπαρχει τροπος να βρεις καποιν "moderator" στο e-bay  να λυθει η παρεξηγηση!!

lathreos:

--- Quote from: XrhstosZ on February 12, 2010, 11:12:46 PM ---Κοιτα αμα σου πει και πολλα πολλα , πες του εγω το παιρνω με δικα μου εξοδα (εφοσον το κερδισεις με 90ε-80λιρες ουτε του παπα μην το πεις) και με τα 30ε(τοσο δεν ειναι?) μεταφορικα τσαμπα σου ερχεται και τωρα αμα σου σκασει κανενα αρνητικο feedback καπως θα υπαρχει τροπος να βρεις καποιν "moderator" στο e-bay  να λυθει η παρεξηγηση!!

--- End quote ---
Το θεμα όμως ειναι οτι δεν στέλνει τον αεροσακο. Δεν ξερω τον λογο, ισως φοβαται μην ανοίξει κατα την μεταφορα  ::-
Να κανω και μια αλλη ερώτηση καθώς ειμαι ασχετος απο ebay και αυτη ηταν η πρωτη μου κίνηση. Αν μου κανει αρνητικό feedback δεν ειναι προτιμότερο να σβήσω τον λογαριασμό μου και να ανοίξω αλλον καινουριο  :???:

XrhstosZ:
αμα σου πει κατι τετοιο πες του οτι λεει μλκιες...................... για να ανοιξει χρειαζεται ηλεκτρικο σημα , ενα μηχανημα ειναι και αυτο... εκτος απο αυτο εχω παραλαβει εγω ο ιδιος αεροσακο απο το εξωτερικο και δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα.Αμα αλαξεις το τιμονι απο μκ2 σε μκ2.5 που απο οτι καταλαβα αυτο ειναι το γενικο σου πλανο για το αμαξι , ο παλιος εγκεφαλος για τους αεροσακους δουλευει?Γιατι αν οχι να ξερεις οτι φουσκωνει πολυ το κοστουμι :) Εγω που θελω να του κανω επισκευη γιατι η αγορα καινουργιου ειναι παντελως ασυμφορη απο οτι εχω ακουσει ακουω κατι για ~150 και ειναι μοντα (απο οτι καταλαβα ξανα..)

lok502:
Οι πωλητές πλέον δεν μπορούν να βάλουν αρνητικό feedback σε αγοραστές.
Αλλά πολλές φορές πωλητές δηλώνουν ότι δεν θα δεχτούν bids από όποιον έχει μηδενικό ή πολύ μικρό feedback (κάτω από 10).

AzmO:

--- Quote from: lok502 on February 12, 2010, 05:45:43 PM ---Επειδή κι εγώ στην αρχή εκνευρίστηκα με τους snipers του ebay είπα να απλοποιήσω την τακτική που ακολουθώ.

--- End quote ---

στο ebay αν το εχετε παρατηρησει βαζεις την τιμη που θελεις.απο μονο του μετα την αυξανει αν εχει αλλα bids μεχρι να την φτασει. οποτε αν σκοπευεις να δωσεις 80€ το βαζεις απο την αρχη και τελειωνει η υποθεση....

αν θελετε να κανετε κι εσεις snipping στο ebay το μονο που εχετε να κανει ειναι να χρησιμοποιησετε το bidnapper  :guns: :guns:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version