!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
lathreos:
--- Quote from: Manolis on February 12, 2010, 01:48:57 PM ---
--- Quote from: lathreos on February 12, 2010, 01:47:22 PM ---και αν αναλογιστείτε οτι αυριο τελειώνει ειναι πολυ πιθανο να ειμαι εγω ο νικητης,εκτος και αν περιμένουν ολοι την τελευταία στιγμη για να μην ανέβει η τιμη
--- End quote ---
Τα περισσότερα bid γίνονται συνήθως το τελευταίο δεκάλεπτο.......ξέρεις πόσες δημοπρασίες έχω χάσει στα τελευταία 10-20 δευτερόλεπτα.....άστα!
--- End quote ---
Η καλύτερη τακτική που μπορεις να ακολουθήσεις ειναι της τελευταίας στιγμης για να μείνει η τιμη οσο πιο χαμηλά γίνεται αλλα πρεπει να εισαι stand by συνέχεια
option-D:
Υπάρχει μια βλακεία προγραμματάκι (δεν ξέρω πως λέγεται) που βάζεις τη δημοπρασία που σε ενδιαφέρει και το ανώτερο ποσό που διαθέτεις και δουλεύει με 2 τρόπους.. Ή ανεβάζει σταδιακά τα bids, ή δίνει το τελευταίο δευτερόλεπτο το μέγιστο bid που έχεις ορίσει..
lok502:
Επειδή κι εγώ στην αρχή εκνευρίστηκα με τους snipers του ebay είπα να απλοποιήσω την τακτική που ακολουθώ. Πόσο είναι το απολύτως μάξιμουμ που θέλω να πληρώσω; Αυτό βάζω και τέλος. Το πολύ πολύ να το κάνω αυτό λίγο πριν τελειώσει η δημοπρασία αλλά όχι στα 10 δευτερόλεπτα. Αν κάποιος δώσει περισσότερο, τί να κάνουμε; Αν δίνει περισσότερα από ότι εγώ θα το πάρει.
Αν μπλέξεις με τα bid τελευταίας στιγμής είναι αποδεδειγμένο ότι καταλήγεις να πληρώνεις περισσότερο από όσο σκόπευες..
XrhstosZ:
εξαρταται , εγω παντως πηρα μονο αεροσακο 67 λιρες(τσαμπαααα) πριν κατι μηνες.. τωρα αεροσακο και τιμονι 80 λιρες ειναι τσαμπα δεν νομιζω να μεινει εκει :-)
lathreos:
--- Quote from: XrhstosZ on February 12, 2010, 08:58:44 PM ---εξαρταται , εγω παντως πηρα μονο αεροσακο 67 λιρες(τσαμπαααα) πριν κατι μηνες.. τωρα αεροσακο και τιμονι 80 λιρες ειναι τσαμπα δεν νομιζω να μεινει εκει :-)
--- End quote ---
Μακαρι να το κερδίσει καποιος αλλος γιατι δεν θελω να μου τα πρήζει κανένας Αγγλος χειμωνιάτικα, αρκετα μου τα πρήζουν την καλοκαιρινή σεζον :finger:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version