!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (15/107) > >>

haris_nc:

--- Quote from: lathreos on February 12, 2010, 01:24:42 PM ---Πριν κάποιες μερες  εκανα bid σε ενα τιμόνι στο ebay, δεν ειχα δει ομως οτι δεν στέλνει Ελλαδα.Οταν το ειδα του έστειλα μήνυμα και του ζήτησα συγνώμη και αν γίνετε να το διαγραψει και μου απανταει οτι αν δεν υπαρξει μεγαλύτερη προσφορα πρεπει να το πληρωσω.
Τι μπορω να κανω σε αυτη την περίπτωση; Να του δωσω λεφτα χωρις να παρω το αντικείμενο,ουτε καν να το σκέφτεται...
Το λινκ ειναι αυτο http://cgi.ebay.co.uk/MAZDA-MX5-1998-BLACK-NARDI-STEERING-WHEEL-with-AIRBAG_W0QQitemZ330401684292QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item4ced799b44

--- End quote ---

Δε σε βλεπω να το κερδιζεις αν σταματησεις οποτε τσαμπα το αγχος σου.Κατσε να τελειωσει και βλεπεις!

nmwisima:
Aφενός αυτό που λέει ο Χάρης, αφετέρου, γράφτον στα απαυτά σου.

Θα το πληρώσεις αν σου πει πραγματικά μεταφορικά και στο στείλει όντως Ελλάδα.

ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση να σε βάλει να πληρώσεις κάτι χωρίς να στο στείλει, απλά επειδή έκανες bid.

haris_nc:
Επισης τωρα πια δε μπορει να σου αφησει αρνητικο feedback,μονο ο αγοραστης μπορει!!!

lathreos:
Thanks, αυτο ήθελα να σιγουρευτώ, οτι δεν μπορει να μου κανει τιποτα. Οσο για την δημοπρασία εχω κανει bid πριν δυο μερες και ακομα εχω τη μεγαλύτερη προσφορα και αν αναλογιστείτε οτι αυριο τελειώνει ειναι πολυ πιθανο να ειμαι εγω ο νικητης,εκτος και αν περιμένουν ολοι την τελευταία στιγμη για να μην ανέβει η τιμη

Manolis:

--- Quote from: lathreos on February 12, 2010, 01:47:22 PM ---και αν αναλογιστείτε οτι αυριο τελειώνει ειναι πολυ πιθανο να ειμαι εγω ο νικητης,εκτος και αν περιμένουν ολοι την τελευταία στιγμη για να μην ανέβει η τιμη

--- End quote ---

Τα περισσότερα bid γίνονται συνήθως το τελευταίο δεκάλεπτο.......ξέρεις πόσες δημοπρασίες έχω χάσει στα τελευταία 10-20 δευτερόλεπτα.....άστα!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version