!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
lok502:
--- Quote from: simkoz on January 07, 2010, 10:39:02 PM ---[Η δικιά μου εμπειρία λέει ότι με όποιο κούριερ περνάει πάντα τελωνείο και σκας και 80 γ@μισι@τικ@ στον εκτελωνιστή της εταιρίας. Δηλαδή δράμα.
--- End quote ---
Συμφωνώ και επαυξάνω... Ακόμα και φάκελο 150γρ να στείλουν με κούριερ θα τον ανοίξουν..
Μόνο με USPS έχετε πιθανότητα να μην περάσετε τελωνείο ακόμη κι αν έχετε μεγάλο δέμα.
(πολλές φορές είχα παραγγείλει ακόμα και 30+ κιλά δέμα και ήρθε κανονικότατα)
Proceed at your own risk... :-X
xenos:
Δλδ κάνω μια παραγγελία αξίας πχ $20 και έρχεται με κούριερ. Πόσο παραπάνω να πληρώσω? (αφού μέσα θα υπάρχει και το τιμολόγιο) :????:
cymru:
--- Quote from: simkoz on January 07, 2010, 10:39:02 PM ---
--- Quote from: cymru on January 07, 2010, 10:31:23 PM ---Απαντηση του trademotion για τις αποστολες του στην Ελλαδα απο εδω και περα:
"Due to personnel issues and post office locations I have had to switch to DHL. It is quicker, not much more expensive than USPS and allows me to still offer support to my non-US customers.
There are no issues on customs as they follow the same rules as USPS and I am still more than willing to under value the parts so that no additional fees will be due."
--- End quote ---
Δυστυχώς νομίζω ότι κάνει λάθος στο θέμα του τελωνείου. Η δικιά μου εμπειρία λέει ότι με όποιο κούριερ περνάει πάντα τελωνείο και σκας και 80 γ@μισι@τικ@ στον εκτελωνιστή της εταιρίας. Δηλαδή δράμα.
--- End quote ---
--- Quote from: lok502 on January 08, 2010, 08:29:14 AM ---
--- Quote from: simkoz on January 07, 2010, 10:39:02 PM ---[Η δικιά μου εμπειρία λέει ότι με όποιο κούριερ περνάει πάντα τελωνείο και σκας και 80 γ@μισι@τικ@ στον εκτελωνιστή της εταιρίας. Δηλαδή δράμα.
--- End quote ---
Συμφωνώ και επαυξάνω... Ακόμα και φάκελο 150γρ να στείλουν με κούριερ θα τον ανοίξουν..
Μόνο με USPS έχετε πιθανότητα να μην περάσετε τελωνείο ακόμη κι αν έχετε μεγάλο δέμα.
(πολλές φορές είχα παραγγείλει ακόμα και 30+ κιλά δέμα και ήρθε κανονικότατα)
Proceed at your own risk... :-X
--- End quote ---
Ευτυχως προλαβα το μπλοκε με USPS! :excited:
Μακαρι να μην πληρωσω τελωνειο γιατι ακομα δεν ηρθε :grrrrrr:
Ευχαριστο Σπυρο που μου το ειπες γιατι αν δεν το μαθαινα απο εσενα τωρα θα :tanevramou: :tanevramou: :tanevramou:
lok502:
Παραγγελία $20 με κούριερ θα το ανοίξουν και ανεξαρτήτως απόδειξης αν τους φανεί "ακριβό" και θεωρούν ότι έχεις κάνει υποτιμολογηση βάζουν αυτοί ότι αξία θέλουν.
Θεωρητικά παραγγελίες κάτω από κάποιο βάρος (δεν θυμάμαι πόσα γρ.) ή κάτω από $25 υποτίθεται ότι περνάνε αλλα αν πέσεις σε στραβό που θεωρεί ότι έχει γίνει υποτιμολόγηση τότε εκτιμά αυτός την "πραγματική" αξία.
lathreos:
Πριν κάποιες μερες εκανα bid σε ενα τιμόνι στο ebay, δεν ειχα δει ομως οτι δεν στέλνει Ελλαδα.Οταν το ειδα του έστειλα μήνυμα και του ζήτησα συγνώμη και αν γίνετε να το διαγραψει και μου απανταει οτι αν δεν υπαρξει μεγαλύτερη προσφορα πρεπει να το πληρωσω.
Τι μπορω να κανω σε αυτη την περίπτωση; Να του δωσω λεφτα χωρις να παρω το αντικείμενο,ουτε καν να το σκέφτεται...
Το λινκ ειναι αυτο http://cgi.ebay.co.uk/MAZDA-MX5-1998-BLACK-NARDI-STEERING-WHEEL-with-AIRBAG_W0QQitemZ330401684292QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item4ced799b44
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version