!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (105/107) > >>

Dimitris n:
Ναι αυτό έγραψα, διαφορετικά

Oresias:
Ακόμα δυστυχώς δεν έχω παραλάβει τίποτα από SPS. Θυμίζω 6 Ιουνιου η παραγγελία 2-6 βδομάδες παράδοση για δύο από τα 5-6  πράγματα που αγόρασα φτάσαμε 15/8..  Αν και μου έγραψαν για τμηματική αποστολή  δεν τα έστειλαν από SPS ακόμα . Στο μεταξύ θέλω να ετοιμάσω το αμάξι ώστε το Σεπτέμβρη που θα πάω Δράμα για δουλειά να πάω και μια Σέρρες, αλλά δε το βλέπω. Καλά ξέρω ότι όταν στη Γερμανία έχουν διακοπές και η συντέλεια του κόσμου να έρχεται δε κουνιέται κανεις. Υποθέτω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει. Πάντως δύσκολα θα ξαναγορασω κάτι από εκεί.Εκτός αν γράφουν ότι το έχουν σε στοκ και το επιβεβαιώσουν με email πριν.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

mx5silver:
να σας πω και τα "ευχαριστα"  :tanevramou: :tanevramou: νεα απο τις αγορες εκτος ευρωπαικης ενωσης.....

πηρα απο εβαυ αγγλια κατι μνημες ram 41 λιρες με τα μεταφορικα. και με την αγορα πληρωσα και αλλες 8 λιρες vat.
παρομοιως μια  motherboard  απο ελβετια  91 ελβετικα φραγκα(85 ευρω περιπου) με τα μεταφορικα και πληρωσα ακομα 22 φραγκα για vat

ωραια λεω, καθαρισαμε και με τους φορους.... περιμενω να ερθουν....

βλεπω το track number λεει εισοδος τελωνειο  -  εξοδος τελωνειο
φτανουν στα ελτα, παω να τα παρω και μου λεει για τις ραμ 8.34 τελωνειο και 7.50 τελη ελτα=15.84
για μητρικη  19.47 τελωνειο και 7.50 τελη ελτα...=26.97
μα του λεω τον φορο τον πληρωσα στο εβαυ
μου λεει εδω δεν βλεπω τιποτα... ή πληρωνεις ή τα στελνουμε πισω...

πληρωνω και λεω οκ, θα παρω refund  απο το εβαυ...
για να μην πολυλογω του λεω στο chat, πληρωσα 2 φορες φορο, θελω refund
και μου λεει...
for the VAT that has been charge for is to remit on the UK country, that is being sent to the HMRC on UK & the 2nd charge was for the custom charge that is applied by the government
02:02:10 UTC Paul

δηλαδη για κατι που κοστισε 85 ευρω μαζι με τα μεταφορικα πληρωσα 24% φορο επι δυο (και στην ελβετια και στην ελλαδα), δηλαδη αλλα 40 ευρω, συν 7.5 για τα ελτα....
πανω απο το μισο της φορολογητεας αξιας....
το ιδιο και για τις ram
απιστευτα πραγματα.... :zalistika: :zalistika:

και τσαμπα να το δινουνε,
αμα ξανα αγορασω τιποτα εκτος ευρωπαικης ενωσης, να με χεσουνε....... :moutza: :moutza:

philosopher:
Το μόνο παράτυπο είναι ότι σα τρίτη χώρα, δεν έπρεπε για την Αγγλία να πληρώσεις το δικό τους VAT.
Και σε μένα πάντως, από ebay, δε το αφαιρούν οπότε η πληρώνεις ονομαστική+ΦΠΑ+τελωνείο ή κοιτάς από αλλού. Αν το τραβήξεις με το Paypal το Αγγλικό VAT πιστέυω μπορείς να το πάρεις πίσω.

Reverant:
Λογικά δεν πλήρωσες ΦΠΑ στο ελληνικό κράτος, μόνο δασμούς και τέλη. Εκτός και έχεις ανάλυση χρέωσης από τα ΕΛΤΑ που να λέει κάτι άλλο.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version