!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (103/107) > >>

Oresias:
Έχω παραγγείλει από αρχές Ιουνίου πράγματα από SPS Motorsport αξίας 450 ευρώ και όσο τα έχετε δει εσείς τα έχω δει και εγώ. Αυτή τη βδομάδα που διανύουμε πάμε για 7η βδομάδα από τη παραγγελία και η επόμενη θα είναι η 8η . Κάποια πράγματα έγραφαν 2-6 βδομάδες παράδοση , αλλά δε μπήκαν ποτέ στο κόπο να με ενημερώσουν για την εξέλιξη της παραγγελίας. Τους έστειλα email πως εφόσον έχει παρέλθει το διάστημα των 6 βδομάδων να μου στείλουν με δική τους χρέωση ότι υπάρχει σε στοκ και τα υπόλοιπα όταν έρθουν.  Αναμένω απάντηση. Αν δε με ικανοποιήσει θα κάνω dispute στο paypal.

philosopher:
Τι dispute να κάνεις για προιόν που είχες ήδη ενημερωθεί ότι θα είναι διαθέσιμο σε 8 εβδομάδες (που δε τις έχεις κλείσει ακόμα  :-\ ). Το αν θα σπάσει η παραγγελία για να σε βολέψει, είναι πάλι στην ευχέρεια του πωλητή, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιου είδους "υποχρέωση".
Άγγλοι και Αμερικάνοι μου έχουν κάνει φοβερά καλύτερες αβάντες από αυτό αλλά δε τους το ζήτησα καν. Επίσης Γερμανοί (δυο διαφορετικά E-SHOP) με κοροίδευαν κυριολεκτικά για δυο βδομάδες λέγοντας ότι έχουν στείλει το πακέτο (αξία ~300Ε  + 180E) και τα μισά πράγματα δε τα είχαν καν διαθέσιμα..Δε ξέρω αν έχει να κάνει με εθνικότητα ή όχι αλλά προσωπικά έχω χείριστη άποψη για το πως χειρίζονται καταστάσεις οι Γερμανοί.

SteliosR:
το μαγαζί αυτό το έχει ένας τύπος που λέγεται Jan Georg Spies. Αν του στείλεις στο messenger θα σου απαντήσει άμεσα.

Δεν ξέρω το service τους αλλά η επικοινωνία είναι πολύ καλή.

Liakos:
Ένας εργαζόμενος έχει κι εδώ λογαριασμό. Guido@SPS το nickname. Είχαν κάνει ένα λαθος σε μια αποστολή, του έστειλα pm εδώ, με πήρε αμέσως και λύσαμε κατευθείαν το πρόβλημα. Με είχε καλέσει και ο ιδιοκτήτης να ζητήσει συγγνώμη... Γενικά πολύ καλό recovery.

Για δοκίμασε και αυτή την επιλογή.

Oresias:
Μα έγραψα πως έστειλα email για να με ενημερώσουν και αν δεν μου δώσουν σαφές χρονοδιάγραμμα θα κάνω dispute. Αν δεν έχουν ιδέα μετά από 7 βδομάδες πότε θα παραλάβουν τα πράγματα ,τότε υπάρχει πρόβλημα έτσι δεν είναι ;  Δεν είπα ότι πρώτα θα το κάνω και μετά θα μιλήσω μαζί τους.

Δε ξέρω , αλλά αυτό που έγινε με την Αγγλία πραγματικά μας έχει καταστρέψει .

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version