!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
HOUZIK:
--- Quote from: philosopher on October 28, 2009, 11:43:32 PM ---
--- Quote from: HOUZIK on October 28, 2009, 11:39:22 PM ---o brian goodwin κανει υποτιμολογηση?
--- End quote ---
Δυσκολο...
Θα σου πω βέβαια σίγουρα αυτή ή την επόμενη εβδομάδα που περιμένω κάτι πραγματάκια που περάσανε τελωνείο :angel:
--- End quote ---
Για να δουμε....Θελω την roadster sport ll...
Liakos:
--- Quote from: HOUZIK on October 28, 2009, 11:39:22 PM ---o brian goodwin κανει υποτιμολογηση?
--- End quote ---
Επικοινωνησα μαζι του προσφατα για να κανω την ιδια ερωτηση.Με ενδιεφερε το χταποδι του κ τον ρωτησα κοστος μεταφορικων και αν κανει υποτιμολογηση.Παραθετω την απαντηση του.
Website will quote you to Greece though it may not take your credit card(See notes on Customer Care page for foreign transactions). We can ship itUSPS without invoice and state the value as $99
Δωστε σημασια στο σχολιο περι πιστωτικης καρτας, εχει παρουσιαστει προβλημα στο παρελθον με αλλους αγοραστες απο Ελλαδα. ;)
Theo:
ναι κ εγω εχω αντιμετωπισει προβλημα με goodwin και δεν εγινε ποτε η αγορα.. :(
Liakos:
--- Quote from: Theo on October 29, 2009, 12:07:30 AM ---ναι κ εγω εχω αντιμετωπισει προβλημα με goodwin και δεν εγινε ποτε η αγορα.. :(
--- End quote ---
Εσυ ησουν οι "αλλοι αγοραστες" :P :P
philosopher:
Στη δική μου περίπτωση πάντως κάναμε troubleshoot εκείνη την ώρα και τελικά κατάφερα να κάνω την αγορά.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version