!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (97/107) > >>

iliasfyntanidis:

--- Quote from: jSkyline on January 21, 2021, 11:54:13 AM ---Μου λένε ότι αυτοί βλέπουν άλλη τιμή on-line! Ο ίδιος πωλητής έχει αυξήσει την τιμή του προϊόντος. Το οποίο όπως εξηγώ είχε αγοραστεί στο κλασσικό κινεζοevent 11.11

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---
Την απόδειξη από το PayPal τους την έστειλες?

jSkyline:
Ali express δεν έχει paypal, μόνο τράπεζα, τους το έχω στείλει ήδη.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Nitroking:
Δεν ξερω αν ειναι αληθεια η τιμη που τους λες η οχι, δεν εξεταζουμε αυτο αλλωστε αλλα μπορεις να τους πεις οτι οκ εγω το δεχομαι οτι βλεπετε αλλη τιμη, ηταν σε προσφορα για 2 μερες και προλαβα και το χτυπησα. Αρα δε θα ξαναδειτε αυτην την τιμη γιατι ο πωλητης εκανε marketing campaign.

Απο κει και περα δεν μπορουν να αρνουνται την πληρωμη στην τραπεζα, ελεος δηλαδη..

iliasfyntanidis:
Μίλα με τον συνήγορο του καταναλωτή. Κάποια στιγμή που είχα θέμα τους χρησιμοποίησα. Λύση δεν έδωσαν(για άλλο λόγο) αλλά ασχολήθηκαν.

harisport:
Αν στειλεις την αποδειξη αγορας, το email επιβεβαιωσης και την αποδειξη απο paypal ή την καρτα σου, το δεχονται. Ετσι μου ειχαν πει οι ιδιοι. Τι θα σου πουν, οτι λες σε ολα ψεματα;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version