!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (90/107) > >>

iliasfyntanidis:
Το 24% Rev αφορά την αξία του προϊόντος και  πιάνει και τα μεταφορικά;

Reverant:

--- Quote from: SteliosR on January 06, 2021, 02:26:17 AM ---Νικο μηπως δε ξερεις να διαβάζεις φιλε μου? Μιλησα ξεκάθαρα για δασμούς.

Τα υπολοιπα εινσι οπως τα λες με μονη διαφορα την αμοιβή εκτελωνιστή. Υπολογίζεται κ αυτη με ποσοστό επι της αξίας. Σιγα μην πλήρωνες την ιδια αμοιβή για ενα μοτερ κ τα ιδια μια κολωνια.

Ακουγεται παντως πως μεχρι 300 ευρω αξίας στα courier services θα την γλυτωνουμε και θα απαλλάσσονται απο ΦΠΑ. (Δεν εχει επιβεβαιωθεί, ακομα ψάχνονται)

--- End quote ---
Πρώτον και λιγότερο σημαντικό, Δημήτρης λέγομαι.

Δεύτερον, μάλλον εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις. Ο άνθρωπος λέει δεν θέλει να πληρώσει ΤΕΛΩΝΕΙΟ. Για σένα τελωνείο είναι μόνο οι δασμοί;

Εσύ του λες προχώρα άφοβα, δεν θα πληρώσεις ~30% επιβάρυνση, θα πληρώσεις μόνο 25%. Μας δουλεύεις;

Επίσης, 10 χρόνια τώρα κάνω εισαγωγές με courier λόγω της δουλειάς μου και είτε το αντικείμενο έχει αξία $300 ή $10.000, πάντα πλήρωνα 80€+ΦΠΑ=99,20€ εκτελωνιστή αμοιβή στην συνεργαζόμενη εταιρεία (UPS). Άρα στα μικρά αντικείμενα πχ radiocd είναι τραγικά ασύμφορο.

--- Quote from: iliasfyntanidis on January 06, 2021, 10:54:51 AM ---Το 24% Rev αφορά την αξία του προϊόντος και  πιάνει και τα μεταφορικά;

--- End quote ---

Ναι φυσικά. CIF = Cargo (αξία προϊόντος) Insurance Freight (Ναύλος, δλδ κόστος μεταφοράς)

nektarios:
Ευχαριστώ για τις απόψεις σας..στην περίπτωση μου πρόκειται να μου το στείλει φίλος. Επειδή δεν το κατέχω καθόλου με αγορές.. πρέπει οπωσδήποτε να δηλωθεί τιμή από εμάς ή μπορεί να μου το στείλει σε μορφή δώρου για να μην περάσει καθόλου από τελωνείο; Δλδ εννοώ για να μην πληρώσω τπτ παραπάνω πέρα των μεταφορικών. Ευχαριστώ!

Reverant:

--- Quote from: nektarios on January 06, 2021, 11:03:47 AM ---Ευχαριστώ για τις απόψεις σας..στην περίπτωση μου πρόκειται να μου το στείλει φίλος. Επειδή δεν το κατέχω καθόλου με αγορές.. πρέπει οπωσδήποτε να δηλωθεί τιμή από εμάς ή μπορεί να μου το στείλει σε μορφή δώρου για να μην περάσει καθόλου από τελωνείο; Δλδ εννοώ για να μην πληρώσω τπτ παραπάνω πέρα των μεταφορικών. Ευχαριστώ!

--- End quote ---

Δεν υπάρχει η έννοια του δώρου, θα πληρώσεις βάσει της εμπορικής αξίας του, ακόμα και αν είναι μεταχειρισμένο.

iliasfyntanidis:
Μας γ@μησ@ν....

Bye Bye BP4W....

Καλά τα λες, η αμοιβή του εκτελωνιστή σε παλέτα αξίας 10000  από Αμερική στην UPS είναι τα 100 περίπου ευρώ.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version