!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
mx5silver:
ευτυχως, αυτό δεν ισχυει ακομα.
αν ψωνισεις από εβαυ αγγλια με το gsp, global shipping program σου γραφει από κατω "Import charges:£0.00"
αν ισχυε, το πρωτο που θα το εφαρμοζε είναι το εβαυ
αλλα στο μελλον βλεπω να πληρωνουμε καπελο.... :'(
Nitroking:
--- Quote from: Dasimo on April 07, 2019, 09:29:31 AM ---Μου συνέβη και εμένα νομίζω είναι fall back σχέδιο για Brexit
--- End quote ---
Στανταρ.. Κανουν προβες "νυφικου".. Αυτο σκεφτηκα πρωτο οταν διαβασα το ποστ του Παναγιωτη..
Δε λες καλα μπας και αξιωθει να βαλει κανενα σοβαρο εγκεφαλο και αφησει τα μουσειακα κομματια? :P
nektarios:
Καλή χρονιά συμφουριτες! Θέλω να φέρω ένα ραδιοκασετοφωνο αυτοκινήτου από Αγγλία. Θα το αγορά από ιδιώτη, όχι έμπορο. Γνωρίζει κάποιος με σιγουριά τί γίνεται με το τελωνείο από την καινούργια χρονιά; Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ή κάποιο παραθυράκι να μου το στείλει σε μορφή δώρου για να αποφύγω τυχόν τελωνείο; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη..Να είστε καλά!
SteliosR:
Φίλε μου Ευρώπη κ Βρετανία δεν συμφώνησαν σε δασμούς μετα το Brexit. Προχώρα!
iliasfyntanidis:
--- Quote from: SteliosR on January 05, 2021, 10:26:00 PM ---Φίλε μου Ευρώπη κ Βρετανία δεν συμφώνησαν σε δασμούς μετα το Brexit. Προχώρα!
--- End quote ---
Είσαι σίγουρος ρε Στέλιο? Πήγα να πάρω λάδια χονδρική από εκεί που πήρα πριν 2 χρόνια και έχει import charges.. Το ίδιο και με έναν ιδιώτη.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version