!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
mx5silver:
--- Quote from: anvas94 on March 21, 2019, 11:30:23 AM ---Ότι μπαίνει στην χώρα περνάει τελωνειο από οποία χώρα και αν είναι. Το αν θα χρεωθεί η όχι έχει να κάνει με αυτά που όλοι ξέρουμε. Πολλές φορές και σε πολλούς τυχαίνει αυτό με τα δέματα. Έχω αρκετά που έρχονται Ελλάδα γρήγορα από όπου τα έχω παραγγείλει αλλά για να φτάσουν στην πόρτα μου είτε φόρτο εργασίας είτε ότι προτιμούν να ασχοληθούν με αυτά που θα πάρουν το παραδάκι ξεχνιούνται κάπου.
--- End quote ---
δεν νομιζω να ισχυει οτι ολα περνανε απο τελωνειο
εχω παρει ενα καρο πραγματα, και φτηνα και ακριβα,κυριως απο αγγλια , γερμανια, γαλλια.
αλλα και απο ισπανια, ολλανδια, ελβετια, ιταλια..
ποτε και τιποτα δεν σταματησε στο τελωνειο, ουτε και ποτε το tracking number ελεγε "τελωνειακος ελεγχος"
ακομα και απο την ολλανδια ειχα παρει αλουμινενιο ψυγειο νερου απο κινεζο (105 λιρες) χωρις να σταματησει πουθενα.
βεβαια το ψυγειο ελεγε" item location ALKMAAR", ενω ο ιδιος κινεζος ειχε αλλα αντικειμενα με "item location China"
και πριν το παρω τον ειχα ρωτησει αν πραγματικα το ψυγειο βρισκεται στην ολλανδια
πιο πειστικη θεωρια μου φαινεται αυτη του νικου για τον "διεθνη χωρο"....
spoumi:
Προσωπικά πάντως διάφορα κοκοψόνια από Ασία κάνουν πάνω από 2μηνο πλέον ενώ παλιά δεν ξεπερνούσαν τις 40 μέρες ποτέ.
anvas94:
--- Quote from: mx5silver on March 21, 2019, 03:02:01 PM ---
--- Quote from: anvas94 on March 21, 2019, 11:30:23 AM ---Ότι μπαίνει στην χώρα περνάει τελωνειο από οποία χώρα και αν είναι. Το αν θα χρεωθεί η όχι έχει να κάνει με αυτά που όλοι ξέρουμε. Πολλές φορές και σε πολλούς τυχαίνει αυτό με τα δέματα. Έχω αρκετά που έρχονται Ελλάδα γρήγορα από όπου τα έχω παραγγείλει αλλά για να φτάσουν στην πόρτα μου είτε φόρτο εργασίας είτε ότι προτιμούν να ασχοληθούν με αυτά που θα πάρουν το παραδάκι ξεχνιούνται κάπου.
--- End quote ---
δεν νομιζω να ισχυει οτι ολα περνανε απο τελωνειο
εχω παρει ενα καρο πραγματα, και φτηνα και ακριβα,κυριως απο αγγλια , γερμανια, γαλλια.
αλλα και απο ισπανια, ολλανδια, ελβετια, ιταλια..
ποτε και τιποτα δεν σταματησε στο τελωνειο, ουτε και ποτε το tracking number ελεγε "τελωνειακος ελεγχος"
ακομα και απο την ολλανδια ειχα παρει αλουμινενιο ψυγειο νερου απο κινεζο (105 λιρες) χωρις να σταματησει πουθενα.
βεβαια το ψυγειο ελεγε" item location ALKMAAR", ενω ο ιδιος κινεζος ειχε αλλα αντικειμενα με "item location China"
και πριν το παρω τον ειχα ρωτησει αν πραγματικα το ψυγειο βρισκεται στην ολλανδια
πιο πειστικη θεωρια μου φαινεται αυτη του νικου για τον "διεθνη χωρο"....
--- End quote ---
Ότι μπαίνει στην χώρα ελέγχεται προφανώς. Αυτό εννοώ εγώ περνάει , δηλαδή ελέγχεται η πρέπει να περάσει μια διαδικασία. Το γιατί δεν υπάρχει η σήμανση τελωνειακός ελεύθερο και τα λοιπα λογικά έχει να κάνει με το ότι απλά ενώ πέρασε όλη την διαδικασία που περνάνε όλα τα δέματα , αυτό δεν ήταν με αυτά που έπρεπε να τιμολογηθουν η όχι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
iliasfyntanidis:
--- Quote from: spoumi on March 21, 2019, 03:05:48 PM ---Προσωπικά πάντως διάφορα κοκοψόνια από Ασία κάνουν πάνω από 2μηνο πλέον ενώ παλιά δεν ξεπερνούσαν τις 40 μέρες ποτέ.
--- End quote ---
Είχα στείλει πρόσφατα μήνυμα στα ΕΛΤΑ και με ενημέρωσαν ότι υπάρχει μεγάλος όγκος δεμάτων και έλλειψη προσωπικού.
Η αλήθεια είναι ότι πλέον τα δέματα αργούν πολύ. Η επεξεργασία δηλαδή που γίνεται στην Ελλάδα.
harisport:
Για την ακρίβεια παίζει σε ποιον σάκο είναι όταν έρχονται και λίγο η τύχη. Συνήθως ανοίγουν τους πιο μικρούς σάκους και ας έρχονται πιο μετά... Μου είχε τύχει δέμα να κάθεται αεροδρόμιο έναν μήνα με tracking και άλλο δέμα να μπαίνει αεροδρόμιο μετά από αυτό το διάστημα , να περνάει τελωνείο και να έρχεται σε 10 μέρες, με tracking και αυτό,ενώ το άλλο ήταν ακόμα στον πρώτο σάκο και ανοίχτηκε λίγο μετά. Επίσης τον νου σας όταν πληρώνετε τελωνείο, να ανοίγετε πριν τα πληρώσετε ή αμέσως μέσα στο κατάστημα γιατί εγώ πλήρωσα και το άνοιξα σπίτι και μου είχαν σκίσει το πακέτο με μαχαίρι ή πολύ άγαρμπα για τον τελωνειακό έλεγχο και τα Χαν χαλάσει μεσα, μετά έπαιρνα τηλ στα κεντρικά και μου έλεγαν πήγαινε στο κατάστημα και από εκεί με παρέπεμπαν στο τηλέφωνο πάλι. Αποτέλεσμα να κάνω γραπτή αίτηση στο κατάστημα μετά από μήνα για επιστροφή χρημάτων τελωνείου που πλήρωσα λόγω καταστροφής πακέτου και περιεχομένου κυρίως και μου παν ότι αυτό δεν παίζει, αν τα πλήρωσα μου παν να τα ξεχάσω και ας φταίει το τελωνείο. Ελλαντα
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version