!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (85/107) > >>

mx5silver:
κατι παραξενα πραγματα :????:

πηρα κατι ακουστικα απο κινα. 14 λιρες free shipping, για να μην υπαρχει θεμα με τελωνειο.
μου δινουν ενα track number απο ολλανδια. συνηθης τακτικη, αφου αρκετοι κινεζοι εχουν στοκ σε ολλανδια και πολωνια..
οποτε λεω θα ξεμπερδεψουμε συντομα.πραγματικα, σε 3 μερες ειχε φτασει το δεμα ελλαδα.
περιμενω να μου το φερουν, περιμενω ..... τιποτα....
13 μερες στην ελλαδα το δεμα και τιποτα. παιρνω τηλ στα ελτα στα κεντρικα και ρωταω και μου λεει μια κοτα οτι το δεμα ειναι στο τελωνειο.
της λεω αφου το δεμα ερχεται απο ευρωπαικη ενωση. και μου λεει με υφακι "κυριε, ολα τα δεματα περνανε απο το τελωνειο..."
ενταξει, αντε συννενοησου τωρα....

Nitroking:
O νομος λεει οτι αν η προελευση του ειναι απο τριτη χωρα σταματαει κανονικα κι ας σου ρθει απο ΕΕ.. Εκτος κι αν εχει ηδη εκτελωνιστει στην αλλη χωρα.. Και μη ρωτησεις πως γινεται να μην εκτελωνιστει, υπαρχουν οι τελωνειακοι χωροι οπως εδω πχ για τα αμαξια ειναι η Σαρμεδ στη Μανδρα οπου μπορει να κατσει το αντικειμενο χωρις να εχει εκτελωνιστει.. Μπακαλικα να στο πω θεωρειται "διεθνης χωρος"..

option-D:

--- Quote from: mx5silver on March 21, 2019, 08:28:09 AM ---κατι παραξενα πραγματα :????:

πηρα κατι ακουστικα απο κινα. 14 λιρες free shipping, για να μην υπαρχει θεμα με τελωνειο.
μου δινουν ενα track number απο ολλανδια. συνηθης τακτικη, αφου αρκετοι κινεζοι εχουν στοκ σε ολλανδια και πολωνια..
οποτε λεω θα ξεμπερδεψουμε συντομα.πραγματικα, σε 3 μερες ειχε φτασει το δεμα ελλαδα.
περιμενω να μου το φερουν, περιμενω ..... τιποτα....
13 μερες στην ελλαδα το δεμα και τιποτα. παιρνω τηλ στα ελτα στα κεντρικα και ρωταω και μου λεει μια κοτα οτι το δεμα ειναι στο τελωνειο.
της λεω αφου το δεμα ερχεται απο ευρωπαικη ενωση. και μου λεει με υφακι "κυριε, ολα τα δεματα περνανε απο το τελωνειο..."
ενταξει, αντε συννενοησου τωρα....

--- End quote ---

Δέμα από Κίνα, αξίας 20κάτι ευρώ και αποστολή μέσω BE post, ξανά τόσο ώστε να μη σταματήσει πουθενά.
Σε 8 μέρες ήταν Ελλάδα. Σταματάει στο αεροδρόμιο (νομίζω δεν έλεγε τελωνείο το tracking όμως). Περνάνε 2 μήνες, έχω ξεχάσει εγώ το δέμα και μπαίνω να δω αν έχω τίποτα σε εκκρεμότητα για να παραλάβω, το βλέπω και στέλνω στα ΕΛΤΑ mail. Μου απαντάνε μετά από 3 μέρες (αφού έχουν περάσει 2 μήνες) ότι χθες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εκτελωνισμού και σύντομα θα το παραλάβω. Μετά από 4-5 μέρες μου το έφεραν κιόλας.

mx5silver:
ααααα καταλαβα...  εχω ακομα αλλον εναμιση μηνα  καβατζα.... :llol:

anvas94:
Ότι μπαίνει στην χώρα περνάει τελωνειο από οποία χώρα και αν είναι. Το αν θα χρεωθεί η όχι έχει να κάνει με αυτά που όλοι ξέρουμε. Πολλές φορές και σε πολλούς τυχαίνει αυτό με τα δέματα. Έχω αρκετά που έρχονται Ελλάδα γρήγορα από όπου τα έχω παραγγείλει αλλά για να φτάσουν στην πόρτα μου είτε φόρτο εργασίας είτε ότι προτιμούν να ασχοληθούν με αυτά που θα πάρουν το παραδάκι ξεχνιούνται κάπου.

Αυτό με τα instock κτλ κτλ είναι μόδα και στο Ελλάδα λόγο σκρουτζ. Πολύ γέλιο όταν ξέρεις η εταιρεια που προμηθεύεσαι κλιματιστικά δενε χει ούτε βιδα και όλα τα σκρουτζομαγαζα λένε instocκ. Φυσικά όταν παίρνεις τηλ να μάθεις σου λένε το κλασσικά ότι δεν πρόλαβαν να το αλλάξουν στο site ή θα μας ενημερώσουν με τηλ ( αφού πρώτα πάρουν για να δουν αν υπάρχει στην Εταιρεία που φυσικά δεν θα υπαρχει) η συνέχεια είναι ότι σου προτιμούν απλά ότι έχουν στοκ για να τα διώξουν .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version