!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
gianic:
--- Quote from: xenos on December 04, 2009, 03:01:03 PM ---
--- Quote from: gianic on December 04, 2009, 01:11:29 PM ---Για να λεμε ομως και τα καλα, το παρακατω αντικειμενο πληρωθηκε 01/12/09 και ηρθε σημερα το πρωι.
Edit: Απο Αμερικη ε;
--- End quote ---
με concorde το έστειλε? :clap:
Γιάννη με γεια το external! :good:
--- End quote ---
Eλα μου ντε...
Eυχαριστω xene!!
GENERAL:
Ααααα....χχχχ βρε Γιαννη τι μου κανεις και τι μου θυμιζεις!!! Ακριβως τετοια αλλα σε αλλο χρωμα φοραγα στον PIRAVLO μου :finger: :finger: :finger: (COLT CZT!!!) και εκανε τρελλο πορωτικο θορυβο :yeah: :yeah: :yeah: αλλα και απιστευτη αποδοση σταθερης πιεσης :exaclty:!!! Με γειες και καλο φορετη!!! :good:
gianic:
--- Quote from: GENERAL on December 04, 2009, 06:50:44 PM ---Ααααα....χχχχ βρε Γιαννη τι μου κανεις και τι μου θυμιζεις!!! Ακριβως τετοια αλλα σε αλλο χρωμα φοραγα στον PIRAVLO μου :finger: :finger: :finger: (COLT CZT!!!) και εκανε τρελλο πορωτικο θορυβο :yeah: :yeah: :yeah: αλλα και απιστευτη αποδοση σταθερης πιεσης :exaclty:!!! Με γειες και καλο φορετη!!! :good:
--- End quote ---
Ευχαριστω φιλος!
raftopoua:
Προσπαθώ να στείλω μύνημα στο ebay και μου λεει:
The form is not available at this time.
You have exceeded the maximum number of messages you can send.
Πότε θα μπορέσω να ξαναστείλω ρε παιδια? Δεν εχω στειλει εν τω μεταξύ πάρα πολλά!
nmwisima:
Πρώτη φορά το ακούω. Σβήσε τα cookies σου.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version