!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
katsavidakias1:
Ενημερωτικα γιατι φερνω συνεχεια εγω μονο στην Αθηνα σας βαζουν και πληρωνετε εξτρα ''βλ@κειες''....
Εγω εφερα διαγνωστικο της Bmw icom A2+Β+C + λαπτοπ πριν ενα μηνα και κατω Αθηνα η DHL ηθελε 101 ευρω για να μου το εκτελωνισει + δεσμους και τελη κανα 140 ευρω. Αν το εκτελωνουσα μονος θελαν 33.2 για την χαρτουρα + 23 για το βαρος και μεγεθος του κουτιου λεει + 7 μερες απο 7 ευρω= 49 ευρω γιατι ηταν στην αποθηκη Συνολο δλδ 105 ευρω... + δασμους και τελη και τα σχετικα εβγαινε ενα κουστουμι 250+ παλι ευρω
Τους πηρα τηλ και ειπα στειλτο Θεσ/νικη θα το εκλτελωνισω εγω και πληρωσα 33.2 για την χαρτουρα, 25 ευρω για τον τελωνιακο 140 δασμους και τελη + 5 για την αποθηκη και αντε γεια.... και ο τελωνιακος αυτο με ειπε κατω Αθηνα οτι θελουν ζητανε ο καθενας και η καθε εταιρια....
Basilmx5:
Επειδη δε καταλαβα... το τελικο ποσο που πληρωσες ποσο ηταν?
ROBIN:
Aπο ο,τι καταλαβα 50 ευρω λιγοτερα, γυρω στα 200. Και παλι πολλα μου φαινονται :zalistika:
katsavidakias1:
+1
Απο τα 700 ευρω που ειχε κοστος ολο το σετ που πηρα μια χαρα ειναι τα 205 που πληρωσα... ;)
fotis478:
καλησπερα
διαβαζα στην αντιστοιχη ενοτητα πως ο tr lane δεν ειναι που καλος στην επικοινωνιας. η επικοινωνια μας ομως πηγαινε καλα μεχρι που τον πληρωσα μεσω paypal. η πληρωμη εγινε στις 14 νοεμβρη κ απο τοτε δεν εχω νεα του.
ειναι καιρος να αρχισω να ανησυχω ε?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version