!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (62/107) > >>

georgep800:
@option-D:
Απορίας άξιο τι παίχτηκε στην περίπτωση σου...? Απο ιδιώτη ήταν; Μεταχειρισμένο; Είχε ανοιχτεί το δέμα; Απλά ρωτάω γιατί όσες φορές μου έστειλαν πράγματα με courier, όλες είχα θέμα με το τελωνείο.

option-D:
Καινούριο ανταλλακτικό ήταν, το αγόρασα όπως ήταν από το ebay και δεν κοίταξα καν την αποστολή, να σου πω την αλήθεια.. Περίμενα ότι θα ήταν USPS.. Το δέμα δεν ανοίχτηκε, ούτε το τιμολόγιο (60$ αγορά + 55$ μτφ - πραγματικές τιμές και τα δύο), το μόνο που είχε ήταν ένα αυτοκόλλητο που έγραφε "x-ray passed" ή κάπως έτσι..

GENERAL:
Παιδια θελω να φερω εναν προφυλακτηρα απο Αγγλια αλλα ο τυπος δεν στελνει Ελλαδα μονο εαν παει καποιο courierr εκει και τον παραλαβει!!! Με ποιο τροπο μπορω να μαθω εαν γινετε κατι τετοιο?

takisnb:
Asteras transport Χάρη,θα του πεις να στείλει τον προφυλακτήρα στην αποθήκη τους και αυτοί θα στον φέρουν εδώ,έχω το τηλέφωνο ενός υπευθύνου,θα σου το δώσω να τον πάρεις και να συννενοηθείτε για το πως θα γίνει.

Sent from my iPhone

GENERAL:

--- Quote from: takisnb on February 10, 2014, 12:31:42 AM ---Asteras transport Χάρη,θα του πεις να στείλει τον προφυλακτήρα στην αποθήκη τους και αυτοί θα στον φέρουν εδώ,έχω το τηλέφωνο ενός υπευθύνου,θα σου το δώσω να τον πάρεις και να συννενοηθείτε για το πως θα γίνει.

Sent from my iPhone

--- End quote ---

Eυχαριστω πολυ Τακη. Εαν θες στειλε μου το τηλ και οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορεις μεσω πμ σε παρακαλω πολυ!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version