!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (56/107) > >>

xenos:

--- Quote from: Stef on February 02, 2012, 04:26:35 PM ---
--- Quote from: SIMOS on January 26, 2012, 09:29:49 AM ---Δεν συμφέρει να χρησιμοποιείς την αλλαγή νομίσματος με τη χρήση του paypal.  Κατα 99% θα σου έρθει φθηνότερα αν σου κάνει τη μετατροπή η κάρτα σου ! :exaclty:

--- End quote ---
Aυτο ρε παιδια απο που το ρυθμιζω...Ψαχνω στο paypal αλλα δεν βγαζω ακρη!

--- End quote ---

Eπειδή το έκανα χθες. Όταν κάνεις login στο paypal και σου βγάζει 1η φορά ότι το ποσό είναι πχ 9 λιρες = 13 ευρώ, από κάτω έχει μια επιλογή που νομίζω λέγεται "other conversion method" => το πατάς και σου λέει:

1η επιλογή: paypal
2η επιλογή: η τράπεζα σου (αλλά λέει ότι δεν μπορούν να σου πουν αυτοί πόσο θα σε χρεώσει).

Πατάς την 2η επιλογή και save/next/κάτι και είσαι οκ!  ;)

option-D:

--- Quote from: SIMOS on January 26, 2012, 09:29:49 AM ---Δεν συμφέρει να χρησιμοποιείς την αλλαγή νομίσματος με τη χρήση του paypal.  Κατα 99% θα σου έρθει φθηνότερα αν σου κάνει τη μετατροπή η κάρτα σου ! :exaclty:

--- End quote ---

Σήμερα το τσέκαρα αυτό και δεν ισχύει..
14,12$ βγήκαν 10,82€ από Paypal ή 11,02€ από Alpha Bank ..

Κι από τότε που είχες πει πως συμφέρει το είχα αλλάξει κι όλο παρατηρούσα ότι αυτά που βγάζω πρόχειρα πριν αγοράσω, δεν ταιριάζουν με αυτά που τελικά πλήρωνα..

Τώρα ξέρεις, Καρατζαφέρης  :exaclty:

Nitroking:
Mε HSBC ιχυει.. Περιπου 0.30Ε λιγοτερο απο οτι στο paypal στα 10Ε χοντρικα..

bill_viper:

--- Quote from: option-D on February 26, 2012, 09:59:15 AM ---

--- End quote ---

Κι από τότε που είχες πει πως συμφέρει το είχα αλλάξει κι όλο παρατηρούσα ότι αυτά που βγάζω πρόχειρα πριν αγοράσω, δεν ταιριάζουν με αυτά που τελικά πλήρωνα..

--- End quote ---
Το'χω παρατηρήσει κι εγώ με την Πειραιώς. Μια η άλλη σου'ρχεται.

SIMOS:

--- Quote from: option-D on February 26, 2012, 09:59:15 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Μάνο, εγώ το είχα τσεκάρει με την κάρτα μου ΤΤbank (PostBank).  Το ίδιο έχει παρατηρήσει και ο gmars και νομίζω και άλλοι το είχαν αναφέρει.  Μήπως τώρα τελευταία το paypal "έριξε" την προμήθειά του ?  Μήπως αλλάζουν οι προμήθειες από τράπεζα σε τράπεζα ?  Να σου πω την αλήθεια στην τελευταία αγορά που έκανα προ μηνός δεν το τσέκαρα γιατί το θεώρησα δεδομένο .... Τι να πω ... 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version