!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (40/107) > >>

Theo:
Guys απο μχ5παρτς για πανω απο ενα ζευγαρι τακακια τα μεταφορικα πανε στις 49 λιρες. Δεν εχει σημασια αν εισαι Χαλκιδα η Αθηνα.

vagmann:

--- Quote from: Reverant on May 11, 2011, 10:08:15 AM ---Είναι λίγο περίεργο...θες να στα παραγγείλω εγώ και αν περάσεις από Αθήνα να στα δώσω ή να στα στείλω με ένα courier;

--- End quote ---

Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη,αλλα δε θα σε βαλω σε τετοιο κοπο... :good:

--- Quote from: Theo on May 11, 2011, 10:35:23 AM ---Guys απο μχ5παρτς για πανω απο ενα ζευγαρι τακακια τα μεταφορικα πανε στις 49 λιρες. Δεν εχει σημασια αν εισαι Χαλκιδα η Αθηνα.

--- End quote ---

Και σενα τοσα βγαζει ε?

Μονο στον Δημητρη βγαζει χαμηλη τιμη?

Τεσπα περιμενω απαντηση απο camskill...
Ευχαριστω παιδες! :good:

Reverant:

--- Quote from: Theo on May 11, 2011, 10:35:23 AM ---Guys απο μχ5παρτς για πανω απο ενα ζευγαρι τακακια τα μεταφορικα πανε στις 49 λιρες. Δεν εχει σημασια αν εισαι Χαλκιδα η Αθηνα.

--- End quote ---

Αυτό του είπα και εγώ. Με ένα ζευγαρί 13, με δύο 49. Προφανώς το 1 ζευγάρι το στέλνει με registered airmail ενώ τα δύο λόγω βάρους με UPS.

GENERAL:
Παντως εαν κανονιστει απο κενεναν να παρει τιποτα απο εκει παιζει να θελω και εγω 3-4 πραγματακια!!! Εαν ειναι μου λετε!!!

charchon:
και γιατι δεν κανονιζουμε ενα γκρουπακι? μοιραζομαστε μεταφορικα...χαιρομαστε ολοι μαζι!!! 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version