!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
Theo:
Guys απο μχ5παρτς για πανω απο ενα ζευγαρι τακακια τα μεταφορικα πανε στις 49 λιρες. Δεν εχει σημασια αν εισαι Χαλκιδα η Αθηνα.
vagmann:
--- Quote from: Reverant on May 11, 2011, 10:08:15 AM ---Είναι λίγο περίεργο...θες να στα παραγγείλω εγώ και αν περάσεις από Αθήνα να στα δώσω ή να στα στείλω με ένα courier;
--- End quote ---
Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη,αλλα δε θα σε βαλω σε τετοιο κοπο... :good:
--- Quote from: Theo on May 11, 2011, 10:35:23 AM ---Guys απο μχ5παρτς για πανω απο ενα ζευγαρι τακακια τα μεταφορικα πανε στις 49 λιρες. Δεν εχει σημασια αν εισαι Χαλκιδα η Αθηνα.
--- End quote ---
Και σενα τοσα βγαζει ε?
Μονο στον Δημητρη βγαζει χαμηλη τιμη?
Τεσπα περιμενω απαντηση απο camskill...
Ευχαριστω παιδες! :good:
Reverant:
--- Quote from: Theo on May 11, 2011, 10:35:23 AM ---Guys απο μχ5παρτς για πανω απο ενα ζευγαρι τακακια τα μεταφορικα πανε στις 49 λιρες. Δεν εχει σημασια αν εισαι Χαλκιδα η Αθηνα.
--- End quote ---
Αυτό του είπα και εγώ. Με ένα ζευγαρί 13, με δύο 49. Προφανώς το 1 ζευγάρι το στέλνει με registered airmail ενώ τα δύο λόγω βάρους με UPS.
GENERAL:
Παντως εαν κανονιστει απο κενεναν να παρει τιποτα απο εκει παιζει να θελω και εγω 3-4 πραγματακια!!! Εαν ειναι μου λετε!!!
charchon:
και γιατι δεν κανονιζουμε ενα γκρουπακι? μοιραζομαστε μεταφορικα...χαιρομαστε ολοι μαζι!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version