!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
termi:
Mε courier UPS....
spoumi:
Kαλά ρε boy εσύ έφερε με ups?
Δεν ξέρεις ότι σε πιάνει τελωνείο στάνταρ με ups fedex dhl κτλ?
usps μονο ρε συ.
Εγώ από Κίνα δέμα με πάνω από 100ευρώ με έπιασε τελωνείο ενώ παρόμοιο δέμα με κάτω από 100ευρώ πέρασε άνετα χωρίς. :)
HOUZIK:
--- Quote from: termi on November 17, 2010, 05:48:31 PM ---Mε courier UPS....
--- End quote ---
ε τι περιμενες? να περασει αερα?
Τοσες φορες το εχουμε γραψει....
Να πω και γω τα δικα μου....
Εφερα την ΑΕΜ CAI απο LA και επεμεινα να ερθει με usps express mail. Κοστισε 10$ παραπανω, αλλα το πακετο ηρθε στην πορτα μου σε 5 ημερες με μεταφορεα του ταχυδρομιου....και η κουτα ηταν και ψιλοτεραστεια και η αξια ηταν σε εμφανες σημειο με τεραστια γραμματα (χωρις υποτιμολογηση)...
Μια εβδομαδα αργοτερα, απο Σικαγο μου ηρθε με τον ιδιο τροπο πιο μικρο δεμα, παλι σε 5 ημερες, αναιμακτα φυσικα ;)
Liakos:
Me courier ειναι σιγουρο οτι θα περασει τελωνειο.Το περιεργο της υποθεσης ειναι η χρεωση, η οποια αγγιζει τα 2/3 της τιμης αγορας μαζι με τα μεταφορικα. :????: Συνηθως χρεωνεται το 30%.
Την προηγουμενη βδομαδα ελαβα δεμα 7 κιλων, μεγαλουτσικο, με usps priority mail. Αναγραφομενο κοστος συν μεταφορικα 165$. Δεν πληρωσα κατι παραπανω απο το κλασικο 3ευρω... ;)
Stav:
τα γραφουμε κ τα ξαναγραφουμε.....ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιουμε courier.....101% θα περασει τελωνειο (κ μαλιστα με εξτρα κοστος για τους λογους που αναφερθηκαν πιο πανω)... ενω με USPS express κ υποτιμολογηση οι πιθανοτητες ειναι απειροελαχιστες...με USPS priority ειναι λιγο περισσοτερες, απο οτι με express αλλα κ παλι καμια σχεση με courier....
Χθες παρελαβα δεμα αξιας $470 περιπου με USPS Εxpress χωρις να περασει τελωνειο, με δηλωμενη αξια βεβαια $100..(btw ειναι σετ flush φαναρια για φιλο με ΜΚ1....πολυ ομορφη μοντα...θα βαλω φωτο οταν τα βαλουμε γιατι δεν γραφει εδω ο φιλος μου..)
Τermi επειδη ρωτας συγκεκριμενα για δισκο-πλατο, προσφατα εφερα 2 σετ (στο ιδιο πακετο), παλι με USPS Εxpress, χωρις να χρειαστει να δωσω ουτε cent τελωνειο....(ή για να ειμαστε ειλικρινεις, εδωσα το γνωστο 3-ευρω της απλουστευμενης διαδικασιας)...
Η μονη φορα που πληρωσα τελωνειο ηταν με priority mail επειδη απο βλακεια του πωλητη δηλωθηκε ολο το ποσο...για συνολικο κοστος 600 ευρω (αξια + μεταφορικα), χρεωθηκα 160 ευρω τελωνειο....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version