!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (30/107) > >>

elefas:

--- Quote from: Nitroking on October 14, 2010, 01:48:15 AM ---
--- Quote from: elefas on October 13, 2010, 08:25:23 PM ---Τώρα για ποιο λόγο δεν επικοινώνησαν μαζί μου μέσω ειδοποίησης όπως γίνεται συνήθως (ισχυριζόνταν πως μου έστειλαν email...που δεν έλαβα όμως). Τεσπά τέλος καλό όλα καλά (και με φέσι 100 ευρό για τον εκτελωνισμό)

--- End quote ---

Μου εχει συμβει 3 φορες αυτο με τις ταχυμεταφορες και επιμενουν οτι ο διανομεας εχει αφησει καρτα αλλα σιγουρα ΔΕΝ εχει αφησει.. Γιαυτο καθε φορα που περιμενω δεμα ειμαι με το tracking no στο χερι και κοιταω τι γινεται και φυσικα οταν δω οτι εφτασε περιμενω μια μερα και τους παιρνω εγω τηλ να κλεισω ραντεβου!

Τι τιμολογιο εδωσες και σε χρεωσαν 100Ε? Αυτα εχουν καμια ξεχωριστη αμοιβη εκτελωνιστη μεσα η επειδη ειναι δημοσιο δεν εχει το παπατζιλικι των 60Ε εξτρα?

--- End quote ---

Μου έδωσαν ένα χαρτί με κάτι κολυβογράμματα που ανέλυαν τις χρεώσεις αλλά δεν μπήκα καν στον κόπο να αποκρυπτογραφήσω την γραμμική Β. Το πακέτο εστάλει ως δώρο με αξία περί 300 δολάρια.

termi:
Τα κουφά με τα τελωνεία συνεχίζονται...
Αγορά με μεταφορικά 330€ βάρους 4,5κιλών έφαγε τελωνείο 210€!!!(φόρος,εκτελωνισμός,έξοδα τελωνειακού,έξοδα φύλαξης αεροδρομειίυ κλπ κλπ)
Ταρίφα είναι το 210? >:a

Liakos:
Τι λες τωρα? Δλδ το χαρατσι ειναι της ταξεως του 65%??? Πως δικαιολογειται αυτο?
Μπορεις να κανεις κατι? Αυτο ειναι ληστεια πραγματικη...  >:a

termi:
Mπορώ ρε συ αλλά δεν θέλω να υποχρεωθώ για τέτοια ποσά...
Να ταν κανά begi-cossworth κ να μιλούσαμε για 2.000 τελωνείο σίγουρα θα έκανα κάτι!
Η πουστιά πάντως είναι ότι στο κρατάνε στην αποθήκη κανά 3 μέρες κ μετά σου στέλνουν το χαρτί που λέει ότι χρώθηκες κ 30-70€ για φύλαξη!
Πραγματικά ο επόμενος που θα φέρει βολάν η δίσκο πλατό η μπλοκέ η οτιδήποτε γύρω στα 250με350 ας μου πει τι τελωνείο έφαγε plz!

HOUZIK:
Δεν μας ειπες το πιο σημαντικο...με τι το εφερες? priority mail? express mail? courier?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version