!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
Nitroking:
--- Quote from: elefas on October 08, 2010, 09:36:44 PM ---
--- Quote from: elefas on September 29, 2010, 08:50:01 AM ---Καλημέρα παιδιά, γράφω εδώ αν και λίγο offtopic.
Σήμερα έλαβα ένα mail (προκειται για το μπλοκέ που παρήγγειλα από τον miata roadster) από τα τελωνεία στο αεροδρόμιο που μου ζητάει να τους προσκομίσω τιμολόγιο ή παραστατικό με την αξία του δέματος προκειμένου να εκτελωνιστεί. Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση;
--- End quote ---
Το ότι έχει ήδη περάσει μια εβδομάδα από τότε που έστειλα τα παραστατικά (ηλεκτρονικά) στον υπάλληλο του τελωνείου που επικοινώνησε μαζί μου και δεν έχω λάβει καμία ειδοποίηση είναι κάτι που πρέπει να με ανησυχεί; Πόσο καιρό παίρνει να εκτελωνιστεί το ριμάδι;
--- End quote ---
Γιατι δεν τον παιρνεις ενα τηλ να δεις τι παιζει?
elefas:
--- Quote from: Nitroking on October 09, 2010, 01:49:19 AM ---Γιατι δεν τον παιρνεις ενα τηλ να δεις τι παιζει?
--- End quote ---
Αυτό έκανα όπως με συμβούλευσες και όντως είχε εκτελωνιστεί εδώ και μέρες και από την 1η του μηνός καθόταν στις Ταχυμεταφορές του ΕΛΤΑ στην περιοχή μου. Σήμερα πέρασα από εκεί και το παρέλαβα :tease: :yeah:
Τώρα για ποιο λόγο δεν επικοινώνησαν μαζί μου μέσω ειδοποίησης όπως γίνεται συνήθως (ισχυριζόνταν πως μου έστειλαν email...που δεν έλαβα όμως). Τεσπά τέλος καλό όλα καλά (και με φέσι 100 ευρό για τον εκτελωνισμό)
saldale:
--- Quote from: elefas on October 13, 2010, 08:25:23 PM ---Αυτό έκανα όπως με συμβούλευσες και όντως είχε εκτελωνιστεί εδώ και μέρες και από την 1η του μηνός καθόταν στις Ταχυμεταφορές του ΕΛΤΑ στην περιοχή μου. Σήμερα πέρασα από εκεί και το παρέλαβα :tease: :yeah:
Τώρα για ποιο λόγο δεν επικοινώνησαν μαζί μου μέσω ειδοποίησης όπως γίνεται συνήθως (ισχυριζόνταν πως μου έστειλαν email...που δεν έλαβα όμως). Τεσπά τέλος καλό όλα καλά (και με φέσι 100 ευρό για τον εκτελωνισμό)
--- End quote ---
Περίμεναν να το βγάλουν στην "επιφάνεια" μαζί με τους Χιλιανούς μεταλλωρύχους.
Καλώς τα δέχτηκες :good:
elefas:
--- Quote from: saldale on October 13, 2010, 08:33:33 PM ---
--- Quote from: elefas on October 13, 2010, 08:25:23 PM ---Αυτό έκανα όπως με συμβούλευσες και όντως είχε εκτελωνιστεί εδώ και μέρες και από την 1η του μηνός καθόταν στις Ταχυμεταφορές του ΕΛΤΑ στην περιοχή μου. Σήμερα πέρασα από εκεί και το παρέλαβα :tease: :yeah:
--- End quote ---
Περίμεναν να το βγάλουν στην "επιφάνεια" μαζί με τους Χιλιανούς μεταλλωρύχους.
Καλώς τα δέχτηκες :good:
--- End quote ---
Ναι όντως, χεχε. Ευχαριστώ Αντώνη και συ καλώς το φόρεσες! ;)
Nitroking:
--- Quote from: elefas on October 13, 2010, 08:25:23 PM ---Τώρα για ποιο λόγο δεν επικοινώνησαν μαζί μου μέσω ειδοποίησης όπως γίνεται συνήθως (ισχυριζόνταν πως μου έστειλαν email...που δεν έλαβα όμως). Τεσπά τέλος καλό όλα καλά (και με φέσι 100 ευρό για τον εκτελωνισμό)
--- End quote ---
Μου εχει συμβει 3 φορες αυτο με τις ταχυμεταφορες και επιμενουν οτι ο διανομεας εχει αφησει καρτα αλλα σιγουρα ΔΕΝ εχει αφησει.. Γιαυτο καθε φορα που περιμενω δεμα ειμαι με το tracking no στο χερι και κοιταω τι γινεται και φυσικα οταν δω οτι εφτασε περιμενω μια μερα και τους παιρνω εγω τηλ να κλεισω ραντεβου!
Τι τιμολογιο εδωσες και σε χρεωσαν 100Ε? Αυτα εχουν καμια ξεχωριστη αμοιβη εκτελωνιστη μεσα η επειδη ειναι δημοσιο δεν εχει το παπατζιλικι των 60Ε εξτρα?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version