!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
simkoz:
Αν και το θέμα του από άνω είναι πιο σοβαρό έχω κι εγώ ένα: πήρα κάτι από US που το παραραστατικό του λέει 3 δέματα. Έλα όμως που ήρθαν μόνο τα 2! Τα μισά πράγματα λείπουν. Η αποστολή έγινε με USPS και εδώ μου ήρθαν στο ταχυδρομίο. Αξία περί τα 100 €.
Ο ταχυδρόμος μου είπε να περιμένω καμιά βδομάδα μπάς και έρθει και το 3ο. Αν δεν έρθει τι κάνω;
Theo:
και τα 3 δεματα εχουν το ιδιο tracking number?
george 1323:
--- Quote from: simkoz on September 29, 2010, 09:51:09 AM ---Αν και το θέμα του από άνω είναι πιο σοβαρό έχω κι εγώ ένα: πήρα κάτι από US που το παραραστατικό του λέει 3 δέματα. Έλα όμως που ήρθαν μόνο τα 2! Τα μισά πράγματα λείπουν. Η αποστολή έγινε με USPS και εδώ μου ήρθαν στο ταχυδρομίο. Αξία περί τα 100 €.
Ο ταχυδρόμος μου είπε να περιμένω καμιά βδομάδα μπάς και έρθει και το 3ο. Αν δεν έρθει τι κάνω;
--- End quote ---
Μαλλον θα ερθει κ το τριτο,στειλε ενα μαιιλ στον προμηθευτη να ρωτησεις για την αποστολη αν εγινε την ιδια ημερα...α εχει κ αριθμο η αποστολη που μπορει να σε ενημερωνει το ταχυδρομειο που εχει κολλησει το δεμα.... :gl:πχ αυτο που περιεχει το τριτο δεμα μπορει να παρακρατηθηκε για ελεγχο περιεχομενου..... :'(
simkoz:
Έχουν tracking number? δεν είμαι σίγουρος, θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ παιδιά
saldale:
--- Quote from: elefas on September 29, 2010, 08:50:01 AM ---Καλημέρα παιδιά, γράφω εδώ αν και λίγο offtopic.
Σήμερα έλαβα ένα mail (προκειται για το μπλοκέ που παρήγγειλα από τον miata roadster) από τα τελωνεία στο αεροδρόμιο που μου ζητάει να τους προσκομίσω τιμολόγιο ή παραστατικό με την αξία του δέματος προκειμένου να εκτελωνιστεί. Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση;
--- End quote ---
Λογικά θα έπρεπε να υπάρχει κολλημένο επάνω στο δέμα το παραστατικό με την αξία (έστω τυπική).
Κάντου ένα mail και ρώτα τον αν είχε στείλει μαζί τιμολόγιο και ζήτα του να στο στείλει με mail σε pdf ωστε να πάς με αυτό στο χέρι και να προχωρήσει ο εκτελωνισμός.
Προφανώς να του ζητήσεις η αξία να είναι μειωμένη, γιατί το πρώτο που θα πληρώσεις θα είναι 23% φπα επι της αξίας του τιμολογίου.
Άντε με το καλό να πάμε να τα βάλουμε μαζί.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version