!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
nmwisima:
--- Quote from: vkokolakis on June 11, 2010, 05:53:32 PM ---Kalispera paidia,
eimai new sto site, exo ena MKI tou 1997 kai irthe i ora na allakso tin koukoula ! exo vrei apo to Ebay mia se kali timi ! Kserete mipos ti paizei !??
http://cgi.ebay.com/Mazda-MX5-MK1-Miata-Hoods-Mohair-Car-Hood-soft-tops-/110476055938?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item19b8e2d582#shId
--- End quote ---
New ξε-new, πρέπει να γράφεις με ελληνικά και όχι με greeklish! Καλωσήλθες πάντως ;D ;D
Αυτή η κουκούλα που έχεις βάλει ειναι μεν υφασμάτινη (για μένα αυτό δεν ειναι καλό καθώς έχει θέμα με τον ελληνικό ήλιο και θέλει συνεχή περιποίηση από τις κουτσουλιές κτλ κτλ), αλλά ειναι με πλαστικό πίσω! Αφού θα αλλάξεις κουκούλα δεν υπάρχει λόγος να μην αναβαθμίσεις σε τζάμι!!!
Ό,τι κι αν επιλέξεις πάντως, μπορείς να μου πεις να σε στείλω για την τοποθέτηση στο μηχανικό που έχω κανονίσει να έχουμε έκπτωση! :)
elefas:
Ρε παιδιά αυτός ο goodwin απαντάει στα emails? Του έστειλα εδώ και μια βδομάδα από τη φόρμα που έχει στο site του, μου απάντησε άμεσα ζητώντας κάτι διευκρινήσεις, του απάντησα και εγώ μέ reply στο mail του και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Του έχω ξαναστείλει μια δυο φορές ακόμα και δεν έχει απαντήσει.
Liakos:
Τις ελαχιστες φορες που εχω επικοινωνησει μαζι του μου απαντησε σε μικρο χρονικο διαστημα... :clap: Δεν αποκλειεται να λειπει σε κανα ταξιδι...Δες αν αναφερει κατι τετοιο στο forum του. ;)
Manolis:
Και σε μένα όσες φορές επικοινωνήσαμε ήταν τυπικός και γρήγορος στις απαντήσεις του.
Και πολύ εξυπηρετικός σε ένα πρόβλημα που προέκυψε και χρειάστηκε να στείλω κάποια
πράγματα πίσω και να μου στείλει άλλα χωρίς να χρεωθώ επιπλέον μεταφορικά.
philosopher:
Εγώ πάντως δεν είχα τις καλύτερες εντυπώσεις για την επικοινωνία, μίας που για να απαντήσει του είπα επι λέξη, θέλεις να μου στείλεις τελικά τις αντιστρεπτικές ή να ψάξω σε κάποιον άλλο να γλυτώσουμε και οι δυο το χρόνο μας.
Μετά αμέσως απάντησε, και μέσω mail έγινε σε χρόνο dt η παραγγελία...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version