!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
e-shop eyedeals
Manolis:
--- Quote from: nmwisima on April 19, 2013, 12:22:58 AM ---Ε, τα δικά σου θα ναι σοβαρά δεν είσαι στρέλα σαν τον Λιακο και τον Μπιπ.
--- End quote ---
Εννοείται ρε τι είμαι εγώ κάνα τσίρκουλο?
nmwisima:
Α, ιδια με του Λιακου...
Send from my κινητό.
vagmann:
Οχι ρε μλκα τι φωτο ανεβασες???Γυαλιζει και η καραφλα μου... :llol:
--- Quote from: Manolis on April 18, 2013, 09:12:47 PM ---Ευχαριστώ πολύ τον Βαγγέλη για τις άψογες τιμές και το τρέξιμο ώστε να είναι έτοιμα γρήγορα τα καινούργια μου γυαλιά.
Πήραμε δύο ζευγάρια (εγώ και η Άννα) σε εξαιρετική τιμή.Ευχαρίστουμε Βαγγέλη :good:
--- End quote ---
Εγω Ευχαριστω που ειχα την τιμη να φτιαξω τα Προεδρικα γυαλια για μπιρμπιλωτα ματακια σου... :giveheart:
Nitroking:
Να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στο Βαγγελη που με εξοπλισε με νεα γυαλοκατασταση! Αψογος και υπερεξυπηρετικος (πρεπει να μου δειξε πανω απο 20 ζευγη γυαλια ανετα) οπως παντα..! :yeah: :yeah:
Manolis:
--- Quote from: Manolis on April 18, 2013, 09:12:47 PM ---Ευχαριστώ πολύ τον Βαγγέλη για τις άψογες τιμές και το τρέξιμο ώστε να είναι έτοιμα γρήγορα τα καινούργια μου γυαλιά.
Πήραμε δύο ζευγάρια (εγώ και η Άννα) σε εξαιρετική τιμή.Ευχαρίστουμε Βαγγέλη :good:
--- End quote ---
Με την ευκαιρία να πω ότι με προτροπή του Βαγγέλη αγόρασα τους ακριβότερους μυωπικούς φακούς (οι οποίοι μετά την
μεγαλειώδη έκπτωση που μου έκανε ήρθαν σε λογική τιμή) και έκτοτε τον ευγνωμονώ κάθε μέρα.Εκπληκτική διαφορά σε
σχέση με ότι γυαλί έχω βάλει ποτέ.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version