!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

<< < (8/20) > >>

aero21:
Ερώτηση: έστω οτι πετυχαίνουμε πολύ καλή τιμή σούπερ. Και οκ οι 39 είναι ευχαριστημένοι και στον 40ό λέει 3 μήνες παράδοση. Ή στη χειρότερη λέει σούπερ τιμή και στους 39 λέει 3 μήνες παράδοση. Εκεί τι γίνεται? (xtreme αλλά για να καταλάβουμε πώς θα το χειριστούμε). Εγώ σεπτ θέλω λάστιχα οπότε ειμαι μέσα, αλλά οι καλοί λογαρισμοί κάνουν τους καλούς συμforumίτες.

GENERAL:
Φιλε aero21 (...δυστυχως δεν γνωριζω το ονομα σου!!!  :oops:) εαν τυχον δεν εχει την αρχικη επιλογη ελαστικων που θες θα δωσουμε την δευτερη εναλλακτικη σου επιλογη και εαν και τοτε δεν τα εχει ουτε και αυτα τοτε δεσμευομαι και εγω αλλα και ο Δημητρης (Tsekos86) που μιλω εξ ονοματος του οτι τα χρηματα που θα "δωσεις" για να εισαι στην λιστα θα σου επιστραφουν στο ακεραιο και μαλιστα εαν οχι την ιδια στιγμη-μερα το συντομοτερο δυνατο. Εαν αυτο σε καλυπτει τοτε με χαρα να εισαι και εσυ στην "λιστα" αυτη!!!

ΥΓ. Ειναι τοσο δυσευρετα τα λαστιχα που θες να βαλεις? Εαν θες για πες μου γιατι λαστιχα και διασταση σκεφτεσε?

aero21:
Γενικά έχω ακούσει κουφά σκηνικά, πχ τη πιο κοινή διάσταση για 14άρες ζάντες μου έλεγε σε βουλκανιζατέρ για αναμονές της τάξης του μήνα και πχ δυσκολα νούμερα έρχονται αμέσως. Γι αυτό ρωτάω. Γενικά όμως το 2ο που σκέφτομαι είναι το εξής: αν κάποιος πχ του λέει αρχική 500 η 4άδα, μπορώ μέχρι 450 και ο άλλος του πει αρχική 600 για τον αβγ λόγο έκπτωση χ και στο πάω 480 γιατί κάποιος να πάει σε GB. ΤΟ θέμα είναι οι αρχικές τιμές είναι αυτές που έχουν στους καταλόγους ή ότι τους λένε εκείνη την ώρα απο τηλ στους χονδρεμπόρους κτλ?
Ξεκαθαρίζω εγώ μέσα ειμαι στο GB, αλλά επειδή παίζουν πολύ οι τιμές και οι διαθεσιμότητες φοβάμαι οτι θα έρθετε σε δύσκολη θεση στο τέλος, από τους 20 μπορεί στους 10 να μην αρέσει το αποτέλεσμα. Γι' αυτό κανονικά πρέπει να ξέρουν όλοι τις τελικές τιμές. Αλλά πώς θα σου δώσουν τελικές τιμές αν δε ξέρουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα μοντέλα????
Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό τη κότα?

GENERAL:
Ευλογες οι απορρειες σου αλλα πολλες απο αυτες εαν διαβασεις τα προηγουμενα ποστ μπορει και να σου λυθουν. Σιγουρα απο μαγαζι σε μαγαζι η τιμη για ενα ιδιο ελαστικο μπορει και να διαφερουν. Αφου παρουμε απο 5-10 μαγαζια τις προσφορες του για ολα τα λαστιχα του καθενος ξεχωριστα τοτε θα κατσουμε να δουμε ποιος μας εδωσε την συνολικα καλυτερη προσφορα και εκει θα "παμε". Θα προσπαθησουμε για το καλυτερο ΟΛΩΝ και οχι το δικο μου ή του Δημητρη ή καποιου αλλου. Οτι περνα απο το χερι μας θα το κανουμε!!!

Κατι αλλο δεν μπορω να πω!!! Παντως θα δωσουμε τον καλυτερο εαυτο μας (...Δημητρης και εγω) για να γινει το GB ανταξιο των προσδοκιων ΟΛΩΝ σας!!!

GENERAL:
http://www.wheelmarket.gr/?%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE,1

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version