!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Συνεργασία Mazda με Alfa Romeo

<< < (25/32) > >>

aimkara:
Το αμάξι όντως αμερικανίζει και ήταν αναμενόμενο, αφού, λόγω της συνεργασίας της FIAT με την Chrysler, στοχεύει και στην αμερικάνικη αγορά.

heras:

--- Quote from: nikospaga on November 18, 2015, 04:28:01 PM ---
Η παρομοίωση δεν νομίζω να στέκει....

--- End quote ---

Γιατι? Ιδια σασι ηταν και τα 2 με ιδια εσωτερικα και αλλαζαν οι κινητηρες οπως κι εδω...ατμοσφαιρικος πολυστροφος της Lotus (μιλαω για την 111r με το Τοyota μοτερ), τουρμπο ο αλλος της Opel με πολυ καλυτερες επιδοσεις

Τα συνεκρινε τοτε το βρετανικο Evo (το οποιο εκτιμω βαθυτατα και το θεωρω νουμ 1) και μαντεψε ποιο βγηκε καλυτερο

ELTASSOS:

--- Quote from: heras on November 18, 2015, 04:17:32 PM ---Δεν θα παιρνα ποτε πισωκινητο...Fiat.  :tanevramou:  Οποιος θελει το γνησιο, το ''καλο'' παιρνει MX5 και τελειωνει το θεμα. Απο πολλες αποψεις (και οχι αν ειναι πιο γρηγορο)

Μου θυμιζει το αναλογο με την Elise και το...Opel Speedster  :tanevramou:

--- End quote ---

μην ξεχνας οτι το ΓΚΡΟΥΠΟ εχει φοβερη εμπειρια στα πισωκινητα οποτε ας περιμενουμε να το οδηγησει καποιος και να γραψει σχετικα σε καποιο μπλογκ. Εγω ειμαι ουδετερος μεχρι να διαβαζω οδηγικη εμπειρια. Εμφανισιακα οκ δεν συγκινει ιδιαιτερα αλλα ουτε το ND

nikospaga:

--- Quote from: heras on November 18, 2015, 04:38:22 PM ---
--- Quote from: nikospaga on November 18, 2015, 04:28:01 PM ---
Η παρομοίωση δεν νομίζω να στέκει....

--- End quote ---

Γιατι? Ιδια σασι ηταν και τα 2 με ιδια εσωτερικα και αλλαζαν οι κινητηρες οπως κι εδω...ατμοσφαιρικος πολυστροφος της Lotus (μιλαω για την 111r με το Τοyota μοτερ), τουρμπο ο αλλος της Opel με πολυ καλυτερες επιδοσεις

Τα συνεκρινε τοτε το βρετανικο Evo (το οποιο εκτιμω βαθυτατα και το θεωρω νουμ 1) και μαντεψε ποιο βγηκε καλυτερο

--- End quote ---
Το Elise  είναι ´´άλλου παπά Ευαγγελίο ´´.
Και δεν καταλαβαίνω που βλέπεις εσύ  πολύστροφο κινητήρα στο nd.

Gas21:
Οτι θα ανοιγει το γκαραζ και θα βλεπω τα ασχημα μουτρα αυτου του πραγματος.μπααα

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version