!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Συνεργασία Mazda με Alfa Romeo
nikospaga:
Αν αγόραζα καινούργιο και πωλούνταν και τα δυο στην Ελλάδα άνετα έπαιρνα το 124. Πίσω aston martin,μπροστα viper, μέσα ND. Για τους κινητήρες δεν το συζητάω. Είναι πολύ καλύτεροι από του mx5. Τον είχα στο grade punto και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
gangelop:
Το έχω ξαναπεί, δε καταλαβαίνω τον κώλο στα δυο αμάξια! Το στρογγυλό πίσω φανάρι είναι χαρακτηριστικό του FIAT group!
Λογικό θα ήταν να είχε το MX5 τον κώλο του FIAT και το αντίθετο!
Όπως και τη διπλή εξάτμιση πίσω!
Με κινητήρες και γενικά FIAT, δε έχω θέμα. Πλήρωσαν για να εξελιχθεί και πήραν το know how. Καλύτερα από το να μην είχαμε καθόλου καινούργιο ΜΧ5!
saldale:
Σχεδιαστικά τα Fiat 124 Spider του group Fiat, αλλά και τα μεταγενέστερα Pininfarina Spider του 83–85, ήταν εμπνευσμένα απο την Ferrari 275 GTS και είχαν πάντα μακρόστενα πίσω φανάρια. Ίδια η συνταγή και με τα μπροστινά φανάρια και το χαρακτηριστικό δάκρυ.
Άποψη μου είναι πως το αμάξι "Αμερικανίζει" έντονα, δεν έχει χαρακτήρα και το αποτέλεσμα της προσπάθειας αναβίωσης και συνεργασίας των δύο εταιρειών, αδικεί τα δύο τόσο ιστορικά αυτοκινήτα (mx5 & 124 spider)
heras:
Δεν θα παιρνα ποτε πισωκινητο...Fiat. :tanevramou: Οποιος θελει το γνησιο, το ''καλο'' παιρνει MX5 και τελειωνει το θεμα. Απο πολλες αποψεις (και οχι αν ειναι πιο γρηγορο)
Μου θυμιζει το αναλογο με την Elise και το...Opel Speedster :tanevramou:
nikospaga:
--- Quote from: heras on November 18, 2015, 04:17:32 PM ---Δεν θα παιρνα ποτε πισωκινητο...Fiat. :tanevramou: Οποιος θελει το γνησιο, το ''καλο'' παιρνει MX5 και τελειωνει το θεμα. Απο πολλες αποψεις (και οχι αν ειναι πιο γρηγορο)
Μου θυμιζει το αναλογο με την Elise και το...Opel Speedster :tanevramou:
--- End quote ---
Η παρομοίωση δεν νομίζω να στέκει....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version