Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Car Videos & Multimedia  (Read 242061 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

July 07, 2010, 03:00:45 PMReply #1245

Offline mx5mk1

Re: Car Videos & Multimedia
« Reply #1245 on: July 07, 2010, 03:00:45 PM »
... η συνέχεια.......

:llol:

Top Gear S15E01 Part 6

July 07, 2010, 03:17:04 PMReply #1246

Offline Ξάδελφος

« Reply #1246 on: July 07, 2010, 03:17:04 PM »
Ποσο ηλιθιοι και σνομπ ειναι οι @δερφες του Τοπ γκιαρ...
Καταστρεφουν ενα αμαξακι που πλεον ειναι συλλεκτικο.
Τ αυτοκινητα αυτα φτιαχνονταν τρικυκλα γιατι ειχαν αδεια μοτοσυκλετας,τα οδηγουσε καποιος με διπλωμα μηχανης,ειχαν φθηνη κατασκευη,χαμηλη τιμη και χαμηλη φορολογια κατι που εκανε ακομη και καποιον φτωχο να μπορει να το αποκτησει και να το υποστηριξει οικονομικα ωστε να κανει τη δουλεια του.
Αυτοι οι αντιπαθητικοι bysexual λορδοι ομως μονο ΑstonMartin και Veyron φανταζονται οτο πρεπει να οδηγει ο καθε Αγγλος μιας και ο gay λορδος μπαμπας τους στον πυργο δε παρκαριζε τιποτα λιγοτερο.
πολλες φορες καταστρεφουν ή απαξιωνουν σπανια και αξιολογα αυτοκινητα και εκτος απο εριστικοι... δειχνουν οτι ειναι ανθρωποι που δεν αγαπουν τ "αυτοκινητο".Οταν αγαπας τ "αυτοκινητο" το σεβεσαι και οπως και να χει  δεν το καταστρεφεις με τον πιο γελοιο τροπο.
Αποψη μου.

July 07, 2010, 03:20:13 PMReply #1247

Offline mx5mk1

« Reply #1247 on: July 07, 2010, 03:20:13 PM »
Why do racing drivers live in Monaco? Clarkson's Motorworld - BBC

July 07, 2010, 03:22:19 PMReply #1248

Offline Liakos

« Reply #1248 on: July 07, 2010, 03:22:19 PM »
Δε θα μπορουσα να συμφωνησω παραπανω με το post σου Ξεδελφε...Κ οχι γτ καταστρεφουν το 3κυκλο...

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

July 07, 2010, 05:25:33 PMReply #1249

Offline bill_viper

• pure velocity
  • Total likes: 79
  • In luv with my little κουμπαρά
    • Dedousis.com
« Reply #1249 on: July 07, 2010, 05:25:33 PM »
Κάτι κάνετε λάθος τότε...ίσως να μην έχετε καταλάβει το χιούμορ τους! Εδώ και 7-8 χρόνια που τους παρακολουθώ από την εποχή που ήταν στο TG ο έταιρος παρουσιαστής του FG, πάντα αυτό ήταν το χιούμορ τους! Βασικά αυτό είναι το Αγγλικό χιούμορ! Προσωπικά επειδή λατρεύω οτιδήποτε έχει να κάνει με την Αγγλία πεθαίνω στο γέλιο κάθε φορά που τους βλέπω! Άσε που περιμένω την Κυριακή το βράδυ όπως μια έγκυος το παγωτό της! Εκτός από την σκηνοθεσία η οποία είναι για Όσκαρ, ευτυχώς που έφυγε ο Tiff από το TG γιατί το τωρινό τρίο ταιριάζει απίστευτα!
Βye-bye my sweet Miata... :(

July 07, 2010, 05:43:42 PMReply #1250

Offline nmwisima

« Reply #1250 on: July 07, 2010, 05:43:42 PM »
Κάτι κάνετε λάθος τότε...ίσως να μην έχετε καταλάβει το χιούμορ τους! Εδώ και 7-8 χρόνια που τους παρακολουθώ από την εποχή που ήταν στο TG ο έταιρος παρουσιαστής του FG, πάντα αυτό ήταν το χιούμορ τους! Βασικά αυτό είναι το Αγγλικό χιούμορ! Προσωπικά επειδή λατρεύω οτιδήποτε έχει να κάνει με την Αγγλία πεθαίνω στο γέλιο κάθε φορά που τους βλέπω! Άσε που περιμένω την Κυριακή το βράδυ όπως μια έγκυος το παγωτό της! Εκτός από την σκηνοθεσία η οποία είναι για Όσκαρ, ευτυχώς που έφυγε ο Tiff από το TG γιατί το τωρινό τρίο ταιριάζει απίστευτα!

Ακριβώς. Μου κάνει εντυπωση που δεν το αντιλαμβάνεστε, Γιώργο και Λιάκο.
Ισχύει πάντως ότι μεροληπτούν προς τα αγγλικά.

Εχουν πολύ διαφορετική αντίληψη για το αυτοκίνητο στο Νησί και πολύ μεγαλύτερη παιδεία από τη δική μας.
Το αγαπούν το αυτοκίνητο Γιώργο, πολύ περισσότερο από εμάς...

Τέλος ενδεικτικό της κουλτούρας τους (και ΠΑΡΑ πολύ σημαντικό) ειναι ότι η κριτική τους φτάνει στα αυτιά των εταιρειών.

July 07, 2010, 06:09:57 PMReply #1251

Offline mx5mk1

« Reply #1251 on: July 07, 2010, 06:09:57 PM »
Ήμουν χρόνια στην αγγλία, είχα την τύχη να γνωρίσω άτομα με πολύ τρέλα για το αυτοκίνητο (συγγνώμη για το πρώτο ενικό) , πηγαίναμε σε track days (και στο demon tweeks απ όπου παραγγέλνετε πολλές φορές) .....  συμφωνώ με τους 2 παραπάνω
...(και βέβαια καμμία σχέση με την πραγματικότητα- για αυτούς που ξέρουν- σε σχέση με ότι γράφτηκε από τους εξαιρετικούς κατά τα άλλα ξάδελφο και λιάκο ! ) -no offense guys  :exaclty:

July 07, 2010, 06:31:08 PMReply #1252

Offline Liakos

« Reply #1252 on: July 07, 2010, 06:31:08 PM »
Κατεβαζα μανιωδως την εκπομπη οταν στην Ελλαδα δεν ειχαμε ιδεα ποιος ειναι ο Clarkson...Πλεον αγνοω την υπαρξη της κ εχω σβησει κ το τελευταιο byte που καταλαμβανε στο σκληρο μου για να μπορω να εχω οσο δυνατο περισσοτερο ελευθερο χωρο για τα best motoring/hot version.Θεωρω οτι δεν εχει καμια σχεση με την αυτοκινηση.Ειναι απλα ενα show,αμφιβολης αισθητικης κατα τη γνωμη μου,το οποιο παρουσιαζεται απο 3 μεσηλικες που θα μπορουσαν με την ιδια ευκολια να παρουσιασουν εκπομπη μαγειρικης κ οι οποιοι σκαρφιζονται κ υλοποιουν κιτς ιδεες για να κρατησουν το ενδιαφερον του (παγκοσμιου ειναι η αληθεια) κοινου τους, ενω με μανια προσπαθουν να με πεισουν οτι εχουν χιουμορ κ οτι τα αγγλικα αυτοκινητα γ@μανε κ δερνουν.Τπτ παραπανω.

Nα τονισω οτι η αποψη μου για την εκπομπη δεν εχει επηρεαστει καθολου απο τα "χιουμοριστικα" οπως θα ισχυριστουν πολλοι σχολια του Clarkson για τη χωρα μας,το λαο και τον πολιτισμο της.

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

July 08, 2010, 09:21:03 AMReply #1253

Offline Ξάδελφος

« Reply #1253 on: July 08, 2010, 09:21:03 AM »
Την εκπομπη και εγω τη βλεπω φανατικα  και ας θεωρω τους παρουσιαστες τους μεγαλυτερους μ@λ@κες της οικουμενης. Δε σχολιασα την εκπομπη τη σκηνοθεσια κλπ αλλα τους παρουσιαστες.Στο νησι αγαπουν το αυτοκινητο δεν ειπα οχι,οι παρουσιαστες αυτοι δεν ειναι το"νησι" απλα τρεις κρυωκολοι παρουσιαστες που προσπαθουν να μετατρεψουν την εκπομπη σε σοου τυπου Ρουλας-Σαρντινι./.
Αλλο χιουμορ κι αλλο κακια και κομπλεξ.Δε συμμεριζομαι την ταση να βαπτιζουμε τη μεροληψια την κακια και το κομπλεξ- χιουμορ.Εχω συγγενεις στη Βρετανια(θειες Αγγλιδες -ξαδερφια γεννημενα εκει κλπ) και εχω αποψη  για το Αγγλικο χιουμορ δεκαετιες τωρα. Το οτι μεροληπτουν υπερ της ανυπαρκτης Βρετανικης αυτοκινητοβιομηχανιας ειναι ξεκαθαρο.Τεσπα δεν τους εχω κανει παρεα για να ξερω ποια ειναι η πραγματικη πλευρα του χαρακτηρα τους,απο αυτο που  βλεπω στην εκπομπη τους λεω...
Αν η κριτικη τους φτανει στ αυτια των εταιριων,περισσοτερο αστικος μυθος μου φαινεται χωρις να αμφισβητω οτι ειναι αληθεια αν σκεφτω οτι τα super-hyper αυτοκινητα γινονται ολο πιο χοντοκομμενα metrosexual και βαρια σε σχεση με τους προγονους τους με λαμπρες μονο εξαιρεσεις.Δηλ η Ferrari ή η Lamborgini λεει στους δοκιμαστες ,σχεδιαστες της,μηχανικους της  ..."παιδια σταματηστε τη δουλεια να δουμε τι θα πει ο clarkson,αν θα βαλει κανα καταρτ επανω ή τιποτα τσιμεντολιθους σε καμια F40 για να τη βγαλει χειροτερη απο καποια Aston Martin που δε στριβει καλυτερα απο Μοndeo γιατι ειστε ασχετοι παρα το πακτωλο χρηματων που σας πληρωνουμε".
Στην Ελλαδα να ακουγε η εδω αντιπροσωπεια TOYOTA ή Νissan καποιoν διορισμενο συντηρουμενο απ αυτην δημοσιογραφο (που βγαζει την Κορολα ανωτερη απ την Αλφα 156 και κατωτερη απο το golf) ,  για το τι αυτοκολλητο (GT-GTI - 16V - Challenge-κλπ)θα βαλει πισω σε κανα κορολα ή αλμερα  μου φαινεται πιο λογικο.

July 08, 2010, 09:37:29 AMReply #1254

Offline lok502

« Reply #1254 on: July 08, 2010, 09:37:29 AM »
Σχετικά με την μεροληψία υπέρ των βρετανικών αυτοκινήτων σχεδόν όλα τα αγγλικά περιοδικά το κάνουν (και εν μέρει ίσως να είναι λίγο λογικό να στηρίζουν τα δικά τους)... Αλλά μήπως οι γερμανοί ή οι ιταλοί δεν το κάνουν; Να μην αναφερθώ για την Ελλάδα (χρυσός αιώνας 4Τ "ω θεοί ιταλοί" - όταν δοκίμαζαν ολοκαίνουργια Άλφα που σκούριαζε στα 10 μέτρα, τα πρώτα χρόνια του AMS που ό,τι γερμανικό ήταν το καλύτερο ή αργότερα το Αυτο Τρίτη που εκθείαζε τα ...Hyundai και έκραζε τα Φιατ κλπ κλπ. Αχιλλέας και Σάμπας τα γνωρίζουν εκ των έσω).

Προσωπικά το στυλ του Κλαρκσον μου αρέσει, έχω δει και τα βίντεο που μεταξύ άλλων αναφέρεται και στην Ελλάδα αλλά νομίζω ότι είναι το κλασικό του χιούμορ. Πολλά από αυτά που λέει μπορεί να τα πιστεύει προσωπικά αλλά είναι το στυλ του τέτοιο, να λέει και να κάνει υπερβολές.

Η κριτική μπορεί να λαμβάνεται σοβαρά από εταιρείες όχι επειδή υπάρχει απαραίτητα κάτι κακό (ο Κλάρκσον πχ θα βρει το πιο κουφό μειονέκτημα σε ένα κατά τα άλλα τέλειο αυτοκίνητο) αλλά επειδή το Top Gear το παρακολουθεί πολύς κόσμος και σίγουρα επηρεάζεται.

Miata NA 1.6 1992

Bilstein Shocks/ Vogtland springs
Carbotech XP10 F/R
Toyo R888 195/50/15
Mythos/FM Frame Rails
    +    

Miata NA 1.8 1996

Tokico Shocks/ FM springs
Advanti Storm 15x8/ BFG Rival 205/50/15
Torsen
Mishimoto aluminum radiator
Boss Frog Clearview SH Rollbar
FM Frame Rails+Butterfly
RB Sways + Brace

July 08, 2010, 10:16:33 AMReply #1255

emilmx

• Guest
« Reply #1255 on: July 08, 2010, 10:16:33 AM »
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2NuQOfnFHlY[/youtube]

July 08, 2010, 10:30:17 AMReply #1256

Offline option-D

« Reply #1256 on: July 08, 2010, 10:30:17 AM »
Αυτόν εκεί τον δύσμοιρο που του έφερε το κόκκινο πήγε να τον τεμαχίσει..
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

July 08, 2010, 10:51:32 AMReply #1257

Offline Mikekir

« Reply #1257 on: July 08, 2010, 10:51:32 AM »

Έλα ντε.. Πόση χαζομάρα πια σε αυτόν τον κόσμο.  :-[
Racecraft, track ready?
I can say I'm looking forward to something more planted and stable

July 08, 2010, 11:12:46 AMReply #1258

Offline mx5mk1

« Reply #1258 on: July 08, 2010, 11:12:46 AM »

Έλα ντε.. Πόση χαζομάρα πια σε αυτόν τον κόσμο.  :-[

'Ελα ντε...... 

αν δείτε το βίντεο θα καταλάβετε πως τελικά το αυτοκίνητο που ντρίφταρε χωρίς οδηγό άλλαξε λίγο το σημείο στο οποίο διέγραφε την κυκλική του τροχιά. Αυτό βέβαια είναι φυσικό καθώς το οδόστρωμα είναι αδύνατο να έχει τον ίδιο συντελεστή τριβής παντού ή την τέλεια οριζόντια διαμόρφωση. Τι θα γινόταν αν το σύστημα που κλείδωνε το τιμόνι χαλούσε, αν το αυτοκίνητο έκανε έναν μικρό "δισταγμό" και άλλαζε θέση,  αν...αν....αν................ auto festival ξανα........  :oops: :oops: :oops:

July 08, 2010, 11:14:39 AMReply #1259

Offline george1.8

« Reply #1259 on: July 08, 2010, 11:14:39 AM »
Θεωρώ πως για το Τοp Gear το βλέπετε (Ξάδελφε και Λιάκο) λίγο υπερβολικά και δεν έχετε πιάσει το χιούμορ τους, έχουν έναν τρόπο διαφορετικό,πιο εμπορικό στο να παρουσιαζουν και να συγκρινουν μοντέλα.
Επίσης έχουν πεί πάρα πολλά και θετικά σχόλια για αυτοκίνητα εκτός Αγγλίας...Και μπορεί ορισμένα να τα έχουν διαλυσει για να αποδείξουν οτι αξίζουν σαν αυτοκίνητα, ενώ άλλες εκπομπές θα έμεναν στα λόγια και τεχνικες προδιαγραφές.

ΝC Mid 1.8 Brilliant Black...